Oulunkylän Kiekko-KerhoJulkaistu: 22.12.2022 00.00

Puheenjohtajan joulutervehdys

Puheenjohtajan Joulutervehdys

Juhlavuotemme syyskausi on päättymässä. Kuten kauden alkaessa totesin, juhlimme 50:ttä pelikautta niin sanotusti työn merkeissä. Tai oikeammin rakkaan harrastuksemme parissa. Toki juhlavuoteen tulee mahtumaan vielä monenlaista painottuen kevätpuolelle. OKK:n virallinen perustamiskokous on pidetty maaliskuun lopussa vuonna 1973. Nyt puoli vuosisataa myöhemmin maaliskuun lopulle on suunnitteilla junioreille oma turnaus sekä seuran virallisempi 50-vuotisjuhla. Päivämäärät tarkentuvat heti alkuvuodesta.

Mutta jo syyskaudellakin on teeman kunniaksi tapahtunut. Juhlakauden kunniaksi seura tarjosi jäsenilleen ja heidän perheilleen joulupuuron Malmin jäähallilla. Oli kiva nähdä runsas osanotto. Ainakin minulle se kertoo yhteisöllisyydestä ja samanhenkisyydestä. Tärkeitä arvoja niin kentällä kuin kaukalon ulkopuolellakin. Joulupuurossa on ainekset uudelle perinteelle OKK:ssa. Myös seuramme 50 -vuotisteeman hupparit ja pipot ovat olleet hienosti käytössä ja näkyvillä. Niiden osalta kauppa on käynyt joulun alla myös alueemme K-Kaupoissa. Hienoa, että Oulunkylä on taas vihreä-keltainen. Asusteita voi ostaa myös seuramme sivuilta verkkosivuilta tai noutaa seuran toimistosta Malmilta etukäteen sovittuna ajankohtana.

Kauden alkaessa oli myös vähän takapakkia, kun kaksi juniorijoukkuetta ei sarjaan ilmoittautumisesta huolimatta startannutkaan kauteen. Mutta tästä huolimatta ja kaikesta oppien jatkamme strategiamme Sata lasissa -toteuttamista. Tavoitteena on, että OKK:lla on muutamien vuosien kuluttua joukkue joka juniori-ikäluokassa. Ja aikuisten osalta vähintään nykyiset joukkueet. Heti tammikuussa aloitamme uuden toiminnan ja perustamme uudelleen yhdessä Helsingin kaupungin kanssa yläasteikäisten Easy Hockey -toiminnan Malmille keskiviikkoisin. Ala-asteen oppilaille vastaavaa toimintaa olemme pyörittäneet jo vuosia.

Myös leiritoimintamme on tänä vuonna aktiivista ja uudistunutta. Kesällä aloittanut päätoiminen ikäkausivastaavamme Mikael Bremer on suunnitellut syys-, joulu- ja talvilomaleireistä sekä kesäleiristä toiminnallisen kokonaisuuden, jossa leirien teemat täydentävät toisiaan. Toki myös yksittäiselle leirille voi osallistua, sillä kaikki luistelun ja jääkiekon perusasiat käydään läpi joka leirillä. Joululomaleirille mahtuu vielä muutama lapsi mukaan ja ilmoittautua voi seuran verkkosivuilla.

Yli kahden vuoden ajan olemme OKK:ssa kehittäneet toimintaamme Suomen Olympiakomitean junioriseuran Tähtiseura-auditointiin tähdäten.Jääkiekkoliiton alueorganisaation ohjaamana on toimintaamme uudistettu johtamisen, hallinnon, urheilutoiminnan ja seuran ihmisten sekä muiden resurssien osa-alueilla. Tähtiseura on Suomen Olympiakomitean hanke kehittää urheiluseurojensa toimintaa. OKK:n auditointi suoritettiin Munkkinimen Yhteiskoululla 19.12.2022. Auditointitapahtumaan osallistui OKK:sta 15 eri rooleissa mukana olevaa henkilöä. Lämmin kiitos heille! Teimme koko illan kestäneessä tapahtumassa parhaamme ja mielenkiinnolla sekä innolla odotamme auditoinnin ”virallista” lopputulosta heti tammikuussa.

Samoin kuin odotamme kevätkauden alkamista joulutauon jälkeen.

Oikein Hyvää Ja Rauhaisaa Joulua Kaikille!

Eero Eriksson

puheenjohtaja

Puheenjohtajan Joulutervehdys 2022.pdf