Kiitos osallistumisesta OKK:n ryhmäliikuntaan! Kuulisimme mielellämme missä onnistuimme ja missä voisimme parantaa. Jätäthän palautetta!

Tervetuloa OKK:hon! Täyttämällä lomakkeen liityt Oulunkylän Kiekko-Kerhon ry:n jäseneksi ja sitoudut maksamaan sääntömääräisen jäsenmaksun kaudelle 2023-24. 

Säännöistä 3$: Kannattajajäseniä, jotka ovat joko yksityisiä henkilöitä tai oikeustoimikelpoisia yhteisöjä, jotka ovat hyvämaineisia ja suorittavat vuosikokouksen määräämän vuosittaisen kannattajajäsenmaksun. Kannattajajäsenellä ei ole seuran kokouksessa läsnäolo-, puhe- tai äänioikeutta.

Jäsenmaksut täällä: https://www.okk.fi/seura/1255/seuran-jasenmaksut-kaudella-2023-24 
 
Uusi jäsen sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä https://www.okk.fi/seura/23961/seuran-saannot sekä seuran ohjeita ja toimintatapoja.

Tervetuloa OKK:hon! Täyttämällä lomakkeen liityt Oulunkylän Kiekko-Kerhon ry:n jäseneksi ja sitoudut maksamaan sääntömääräisen jäsenmaksun kaudelle 2023-24. 

Seuran varsinaiset jäsenet ovat mm:

·        Huoltajajäsenet, joiden alle 15-vuotias lapsi pelaa OKK:n joukkueessa, ja jotka suorittavat vuosikokouksen määräämän vuosittaisen huoltajajäsenen jäsenmaksun.


Jäsenmaksut täällä: https://www.okk.fi/seura/1255/seuran-jasenmaksut-kaudella-2023-24 
 
Uusi jäsen sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä https://www.okk.fi/seura/23961/seuran-saannot sekä seuran ohjeita ja toimintatapoja.
 Paikkoja 20

AIKUISTEN KIEKKOKOULU kevät 2024

Ilmoittautuminen tekstin jälkeen painikkeesta "Siirry vastaamaan"

Sunnuntaisin 24.3–28.4 (ei 31.3)

Oulunkylän jäähallissa klo 12.00-13.30.

HUOM! Sunnuntai 24.3 klo 13:30-15:00.

Jokaiselle kerralle omat teemat, jotka sisältävät mm. luistelutekniikkaa, kiekonkäsittelyä, jääkiekon sääntöjä ja tietysti pelaamista!

Jäälle tarvitset luistimet, kypärän ja mailan. 

Kiekkokoulun ohjaa valmennuspäällikkö Pasi Andersson.

 

Harrasterekisteröinti-pelipassi 5 €

ostoon täältä:

https://info.suomisport.fi/ 

Lisätietoja :

 

 http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit#pelipassiluokat

 

Hinta

150,-/5 kertaa tai 40,-/kerta.
Seuran jäsenmaksu 30,- kaudelle 2023-24. Ilmoittautuminen on sitova.

Toivomme palautetta toiminnastamme, sen avulla voimme kehittää seuraa!

Tervetuloa pelaamaan OKK:hon! Meillä pelataan vauvasta vaariin, ja joukkueita löytyy kaikille! Täytä lomake ja ole yhteydessä joukkueenjohtajaan, yhteydet täällä. Täyttämällä lomakkeen liityt Oulunkylän Kiekko-Kerhon ry:n jäseneksi ja sitoudut maksamaan sääntömääräisen jäsenmaksun kaudelle 2023-24. 

 
Uusi jäsen sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä sekä seuran ohjeita ja toimintatapoja.
 
Seura edellyttää kaikilta harrastajiltaan Jääkiekkoliiton pelipassin lunastusta OKK:ssa pelaamista varten. Pelipassiluokat ja hankinta. Pelaajalla tulee olla myös asianmukainen vakuutus.
 

Jokaisella lapsella on oikeus harrastuksiin riippumatta perheen elämäntilanteesta. OKK tukee perheitä lasten harrastuskustannuksissa. Seuralla on oma rahasto, jolla on tarkoitus auttaa urheilullisten junioreiden taloudellista tilannetta lahjakortein tai avustamalla pelaajan jäämaksuissa. Stipendi on tarkoitettu seuran jäsenelle.

 
Tuen kohde voi olla pelaajan seuramaksu, varustemaksu, kuukausittainen / vuosittainen joukkuemaksu tai osia niistä. Tukea ei makseta rahana pelaajalle, vaan joukkueelle käytettäväksi tuen saaneen pelaajan maksuihin. Pelaajalta edellytetään sitoutumista harrastukseen. Tuki voidaan periä takaisin, mikäli hakemuksessa on annettu väärää tietoa tai pelaaja lopettaa / siirtyy toiseen seuraan ennen kauden päättymistä. Tuen myöntämisen perusteina voi olla esimerkiksi perheen monilapsisuus, työttömyys, yksinhuoltajuus, sairaudet tai akuutit kriisit tai muista toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Stipendin hakijalla ei voi olla avoimia maksuja seuralle.
 
Päätöksenteko stipendin jaosta on hallituksella ja se tekee päätökset tapauskohtaisesti. Hallitus käsittelee hakemukset luottamuksellisesti seuraavassa kokouksessaan. Hallitus voi tarvittaessa pyytää lausunnon joukkueenjohtajalta tai valmentajalta.

OKK:n Lapsi-vanhempi -luistelu kaudella 2023-24

Ilmoittautuminen tekstin jälkeen painikkeesta "Siirry vastaamaan"

Lapsi-vanhempi -luistelu on tarkoitettu kaikille
4-6 -vuotiaille luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille ilman taitovaatimuksia. Varusteina teroitetut luistimet ja kypärä. Kevyt vaatetus, jäähallissa ei tarvita toppavaatteita. Uusien luistimien terät on hyvä muotoilla.

Oulunkylän jäähallissa sunnuntaisin klo 12-12.30.

Syyskaudella 24.9-17.12.2023 ja keväkausi 7.1-24.3.2024

Osoite: Oulunkylän liikuntapuisto, Käskynhaltijantie 11. Parkkipaikalla on runsaasti pysäköintitilaa.

10 kertaa / 65 € ja se sisältää opetuksen lisäksi seuran jäsenmaksun lapselle 10,-. Voit myös ilmoittautua mukaan koko kaudeksi (syys+kevätkausi) hintaan 120€. Ilmoittautuminen on sitova. 

Mitä siellä tehdään?
Lapsi-vanhempi -luistelu tarjoaa liikkumisen riemua ja oppimisen iloa!
Opetellaan perusluistelutaitoja, jääleikkejä ja yhdessäoloa. Vanhemmat ovat lasten mukana jäällä luistelemassa.

Rekisteröinti 7 € (sis. vakuutuksen) ostoon täältä:

https://info.suomisport.fi/ 

  • Ostettava pelipassi: Kiekkokoulurekisteröinti
  • Seura: Oulunkylän Kiekko-kerho ry

 

https://www.finhockey.fi/index.php/seuralle/pelipassit#pelipassiluokat

LISÄTIEDOT:

seuran toimisto okk@okk.fi

OKK:n LEIJONA-KIEKKOKOULUN KAUSI 2023-24

Ilmoittautuminen tekstin jälkeen painikkeesta "Siirry vastaamaan"


Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu 5-9 -vuotiaille tytöille ja pojille. Oulunkylän Kiekko-Kerhon kiekkokoulu toteuttaa Suomen Jääkiekkoliiton ohjaamaa ja valvomaa Leijona-Kiekkokoulua.

Kiekkokoulu on sunnuntaisin klo 12.30-13.30 Oulunkylän jäähallissa (Oulunkylän liikuntapuisto, Käskynhaltijantie 11), Syyskaudella 24.9-17.12.2023 ja kevätkausi 7.1-24.3.2024. Voit kokeilla 2 kertaa veloituksetta. Halli sijaitsee Oulunkylän Liikuntapuistossa. Pysäköintitilaa löytyy isolta parkkipaikalta.

Kiekkokoulun hinta on 85 euroa, ja se sisältää lisäksi Leijona-harjoituspaidan ja seuran jäsenmaksun 10,-. Voit myös ilmoittautua mukaan koko kaudeksi (syys+ kevätkausi) hintaan 160 €. Ilmoittautuminen on sitova. 

Opetus tapahtuu tasoryhmissä siten, että yhtä ohjaajaa kohti on noin kymmenkunta lasta. Jäällä harjoittelemme luistelua ja eritaitoja leikin avulla ja pelaamme tietysti jääkiekkoa. Koulutettujen ohjaajien lisäksi mukana on OKK:n omia juniorikiekkoilijoita avustamassa.

Kiekkokoululaisilla on mahdollisuus liittyä oman ikäluokan joukkueeseen. Nuoremmista kiekkokoululaisista kootaan keväällä 2024 oma ikäkausijoukkueemme uudelle kaudelle. Keväällä osallistumme kiekkokouluturnaukseen.

Varusteina teroitetut luistimet, kypärä ristikolla, jääkiekkomaila, kaulasuoja sekä (jääkiekko)hanskat. Kaikki jääkiekkovarusteet ovat suositeltavia. Uusien luistimien terät on hyvä muotoilla. Kevyt vaatetus, jäähallissa ei tarvita toppavaatteita. Varusteita voi ostaa käytettynä esim. Helsingin Sporttidivarista. Seuralta on mahdollisuus lainata varusteita, jotka tarjoaa Läpimurtosäätiö!

Kiekkokoulurekisteröinti 7 € (sis. vakuutuksen) ostoon täältä:

https://info.suomisport.fi/ 

  • Ostettava pelipassi: Kiekkokoulurekisteröinti
  • Seura: Oulunkylän Kiekko-kerho ry

 

LISÄTIEDOT

Ikäkausivastaava Jonatan Mattsson
jonatan.mattsson@okk.fi

 

 http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit#pelipassiluokat

http://www.leijonat.fi/index.php/palstat/leijona-kiekkokoulu

Kiitos osallistumisesta jääkiekkoleirille. Toivottavasti voitte täyttää lomakkeen yhdessä leiriläisen kanssa. Kerrothan leirin hyvät ja huonot asiat tälle lomakkeelle, kiitos etukäteen!

Oulunkylän Kiekko-Kerho ry

Talttakuja 6

00700 Helsinki

puh/what's up. 044 774 0094

okk@okk.fi

www.okk.fi

FB & IG: Oulunkylän Kiekkokerho

y-tunnus 1008234-5