Paikkoja 40

AIKATAULU

Ma-to 20-23.2.2023 Malmin jäähallissa klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Leiri on ns. päivähoitoleiri, eli lapsista huolehditaan koko päivän ajan.

 

RYHMÄT


Leiri on tarkoitettu tytöille ja pojille, jotka ovat syntyneet vuosina 2010-2016.

Ryhmillä 2 jäätä päivässä oheisharjoitteineen ja leikkeineen.
 

VALMENTAJAT

Leiri järjestetään OKK:n valmentajien ohjauksessa. Ryhmien ohjaajina toimivat lisäksi OKK:n kokeneet ikäkausivalmentajat sekä ryhmillä on omat nimetyt ohjaajat mukana koko päivän ajan kaikissa tapahtumissa.

 

HINTA

Jäät, lounas ja välipala. Leirituote ja diplomi. 

Leirin hinta seuran jäsenille 180€ (ei-jäsenet 200,-) ja maalivahdit 180€.

HUOM. maalivahteja otetaan leirille rajoitettu määrä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirimaksu tulee olla maksettuna 13.2.2023 mennessä.

Jäsenhakemus: https://www.okk.fi/uutiset/41710/ilmoittaudu-joukkueeseen

 

PERUUTUSEHDOT

Jos ilmoittautuminen perutaan 30.1.2023 mennessä, peritään ilmoitetulta 30 € käsittelykuluja. 6.2.2023 jälkeen peruutetusta ilmoittautumisesta peritään puolet leirimaksusta. 13.2.2023 jälkeen peruutetusta ilmoittumisesta ei palauteta leirimaksua. Mikäli peruutusta ei tehdä, peritään koko maksu. Jos pelaaja ei saavu paikalle tai keskeyttää leirin, suoritettuja maksuja hyvitetään ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

 

HUOM!
Leiriläisillä tulee olla 
voimassa oleva Jääkiekkoliiton pelipassi ja vakuutus.

LISÄTIEDOT

Ikäkausivastaava mikael.bremer@okk.fi

 

Kiitos osallistumisesta OKK:n kerhoon! Kuulisimme mielellämme missä onnistuimme ja missä voisimme parantaa. Jätäthän palautetta!
 Paikkoja 20

AIKUISTEN KIEKKOKOULU kevät 2023

Ilmoittautuminen tekstin jälkeen painikkeesta "Siirry vastaamaan"

Sunnuntaisin 2-23.4.2023 (ei 9.4)

Oulunkylän jäähallissa klo 12.00-13.30.


Jokaiselle kerralle omat teemat, jotka sisältävät mm. luistelutekniikkaa, kiekonkäsittelyä, jääkiekon sääntöjä ja tietysti pelaamista!

Jäälle tarvitset luistimet, kypärän ja mailan. 

Kiekkokoulun ohjaa valmennuspäällikkö Pasi Andersson.


Harrasterekisteröinti-pelipassi 2 €

ostoon täältä:

https://info.suomisport.fi/ 

Lisätietoja :

 http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit#pelipassiluokat


Hinta

50,-/3 kertaa tai 35,-/kerta.
Pakettihintaan sisältyy seuran jäsenmaksu kaudelle 2022-23. Ilmoittautuminen on sitova.

Kiitos osallistumisesta jääkiekkoleirille. Toivottavasti voitte täyttää lomakkeen yhdessä leiriläisen kanssa. Kerrothan leirin hyvät ja huonot asiat tälle lomakkeelle, kiitos etukäteen!

OKK:n LEIJONA-KIEKKOKOULUN KAUSI 2022-23

Ilmoittautuminen tekstin jälkeen painikkeesta "Siirry vastaamaan"


Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu 5-9 -vuotiaille tytöille ja pojille. Oulunkylän Kiekko-Kerhon kiekkokoulu toteuttaa Suomen Jääkiekkoliiton ohjaamaa ja valvomaa Leijona-Kiekkokoulua.

Kiekkokoulu on sunnuntaisin klo 12.30-13.30 Oulunkylän jäähallissa (Oulunkylän liikuntapuisto, Käskynhaltijantie 11), Syyskaudella 2.10-18.12.2022 ja kevätkausi 8.1-19.3.2023. Ilmaiset kokeilukerrat 2.10 ja 9.10.2022. Halli sijaitsee Oulunkylän Liikuntapuistossa. Pysäköintitilaa löytyy isolta parkkipaikalta.

Kiekkokoulun hinta on 85 euroa, ja se sisältää 10 opetuskerran lisäksi Leijona-harjoituspaidan ja seuran jäsenmaksun 10,-. Voit myös ilmoittautua mukaan koko kaudeksi (syys+ kevätkausi) hintaan 160 €. Ilmoittautuminen on sitova. 

Opetus tapahtuu tasoryhmissä siten, että yhtä ohjaajaa kohti on noin kymmenkunta lasta. Jäällä harjoittelemme luistelua ja eritaitoja leikin avulla ja pelaamme tietysti jääkiekkoa. Koulutettujen ohjaajien lisäksi mukana on OKK:n omia juniorikiekkoilijoita avustamassa.

Kiekkokoululaisilla on mahdollisuus liittyä oman ikäluokan joukkueeseen. Nuoremmista kiekkokoululaisista kootaan keväällä 2023 oma ikäkausijoukkueemme uudelle kaudelle. Keväällä osallistumme kiekkokouluturnaukseen.

Varusteina teroitetut luistimet, kypärä ristikolla, jääkiekkomaila, kaulasuoja sekä (jääkiekko)hanskat. Kaikki jääkiekkovarusteet ovat suositeltavia. Uusien luistimien terät on hyvä muotoilla. Kevyt vaatetus, jäähallissa ei tarvita toppavaatteita. Varusteita voi ostaa käytettynä esim. Helsingin Sporttidivarista.

Kiekkokoulurekisteröinti 3 € (vakuutuksen osuus 1 €) ostoon täältä:

https://info.suomisport.fi/ 

  • Ostettava pelipassi: Kiekkokoulurekisteröinti, Hinta 3€
  • Seura: Oulunkylän Kiekko-kerho ry

LISÄTIEDOT

Ikäkausivastaava Jonatan Mattsson
jonatan.mattsson@okk.fi

 http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit#pelipassiluokat

http://www.leijonat.fi/index.php/palstat/leijona-kiekkokoulu

OKK:n Lapsi-vanhempi -luistelu kaudella 2022-23

Ilmoittautuminen tekstin jälkeen painikkeesta "Siirry vastaamaan"

Lapsi-vanhempi -luistelu on tarkoitettu kaikille
4-6 -vuotiaille luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille ilman taitovaatimuksia. Varusteina teroitetut luistimet ja kypärä. Kevyt vaatetus, jäähallissa ei tarvita toppavaatteita. Uusien luistimien terät on hyvä muotoilla.

Oulunkylän jäähallissa sunnuntaisin klo 12-12.30. Syyskaudella 2.10-18.12.2022 ja kevätkausi 8.1-19.3.2023. Ilmaiset kokeilukerrat 2.10 ja 9.10.2022.

Osoite: Oulunkylän liikuntapuisto, Käskynhaltijantie 11. Parkkipaikalla on runsaasti pysäköintitilaa.

10 kertaa / 65 € ja se sisältää opetuksen lisäksi seuran jäsenmaksun lapselle 10,-. Voit myös ilmoittautua mukaan koko kaudeksi (syys+kevätkausi) hintaan 120€. Ilmoittautuminen on sitova. 

Mitä siellä tehdään?
Lapsi-vanhempi -luistelu tarjoaa liikkumisen riemua ja oppimisen iloa!
Opetellaan perusluistelutaitoja, jääleikkejä ja yhdessäoloa. Vanhemmat ovat lasten mukana jäällä luistelemassa.

Rekisteröinti 3 € (vakuutuksen osuus 1 €) ostoon täältä:

https://info.suomisport.fi/ 

  • Ostettava pelipassi: Kiekkokoulurekisteröinti, Hinta 3€
  • Seura: Oulunkylän Kiekko-kerho ry

https://www.finhockey.fi/index.php/seuralle/pelipassit#pelipassiluokat

LISÄTIEDOT:

seuran toimisto okk@okk.fi

Jokaisella lapsella on oikeus harrastuksiin riippumatta perheen elämäntilanteesta. OKK tukee perheitä lasten harrastuskustannuksissa. Seuralla on oma rahasto, jolla on tarkoitus auttaa urheilullisten junioreiden taloudellista tilannetta lahjakortein tai avustamalla pelaajan jäämaksuissa. Stipendi on tarkoitettu seuran jäsenelle.

Tuen kohde voi olla pelaajan seuramaksu, varustemaksu, kuukausittainen / vuosittainen joukkuemaksu tai osia niistä. Tukea ei makseta rahana pelaajalle, vaan joukkueelle käytettäväksi tuen saaneen pelaajan maksuihin. Pelaajalta edellytetään sitoutumista harrastukseen. Tuki voidaan periä takaisin, mikäli hakemuksessa on annettu väärää tietoa tai pelaaja lopettaa / siirtyy toiseen seuraan ennen kauden päättymistä. Tuen myöntämisen perusteina voi olla esimerkiksi perheen monilapsisuus, työttömyys, yksinhuoltajuus, sairaudet tai akuutit kriisit tai muista toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet.

Päätöksenteko stipendin jaosta on hallituksella ja se tekee päätökset tapauskohtaisesti. Hallitus käsittelee hakemukset luottamuksellisesti seuraavassa kokouksessaan. Hallitus voi tarvittaessa pyytää lausunnon joukkueenjohtajalta tai valmentajalta.
Tervetuloa pelaamaan OKK:hon! Meillä pelataan vauvasta vaariin, ja joukkueita löytyy kaikille! Täytä lomake ja ole tarvittaessa yhteydessä joukkueenjohtajaan. Täyttämällä lomakkeen liityt Oulunkylän Kiekko-Kerhon ry:n jäseneksi ja sitoudut maksamaan  sääntömääräisen jäsenmaksun. 

Jäsenmaksut täällä: https://www.okk.fi/seura/46039/seuran-jasenmaksut-kaudella-2022-23 

Uusi jäsen sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä https://www.okk.fi/seura/23961/seuran-saannot sekä seuran ohjeita ja toimintatapoja.
Toivomme palautetta toiminnastamme, sen avulla voimme kehittää seuraa!