Aikuisten kiekkokoulun päätöspelit
Oulunkylän Kiekko-KerhoJulkaistu: 28.04.2024 13.24

Sunnuntaina 28.4. oli Oulunkylän jäähallilla jännittynyt tunnelma. Kevään aikuisten kiekkokoulun viimeinen jäävuoro oli alkamassa ja tiedossa "ensimmäinen" oikea jääkiekko-ottelu monelle osallistujalle. OKK:n vieraaksi oli saapunut Hämeenlinnasta asti Sisu Hockey:n harrastekiekkoryhmä.

Itse ottelu pelattiin harrastekiekkosäännöillä ja peliaika oli 3 x 15min. Ottelu käynnistyi tasaisella väännöllä ja vasta ajassa 14.55 syntyi ottelun ensimmäinen maali. Erätauolle siirryttiin Sisu Hockeyn johtaessa 0-1. Peli jatkui tasaisena seuraavat kaksi erää, vaikka hetken näyttikin jo vieraiden karkumatka tavoittamattomalta Sisu Hockeyn johtaessa ottelua jo 2-4 ja pelikello näytti vain muutamaa minuuttia peliaikaa. Kotijoukkueen valmentaja Marcus "Mako" Westerholm otti kuitenkin maalivahdin pois ajassa 42.30 ja kotijoukkueen hurja kiri alkoi. Kotijoukkueen aloitusvoiton jälkeen peli vyöryi vastustajan kenttäpuoliskolle ja hetkeä myöhemmin kiekko olikin maalissa - tilanne kutkuttavasti 3-4 ja minuutin verran aikaa pelikellossa.

Muutama vaarallinen tilanne puolin ja toisin, mutta "päätössummerin" soidessa täytyi OKK:n pelaajien ja joukkueenjohdon todeta niukan tappion lähettävän mainion kiekkokoulun ryhmämme kesälomille. Lopputulos OKK - Sisu Hockey 3-4. OKK kiittää vastustajia reilusta pelistä (jäähyjä 0 min) ja toivottaa aurinkoista kesälomaa - syksyllä taas toivottavasti kohdataan.

Teksti: Pasi Andersson

Kuvat: Marcus Westerholm