GRÖNAN ensimmäinen mestaruus tuli pitkän kaavan kautta.
13.4.2022 9:19 Uutiset / Gröna

Mestaruusjuhlat alkaa!

Viimeiset kaksi vuotta on ollut erittäin haastavia. Välillä ollaan pelattu 8 kenttäpelaajalla ja 1 maalivahdilla eli peliaikaa on tullut. Tämän kauden alkusarja oli haastava, tuli isoja tappioita, mutta joukkue pysyi yhtenäisenä koko ajan. Alkusarjassa oli 9 peliä, tulos oli 2 voittoa ja 1 tasapeli ja 6 tappiota, maaliero -56. Joulukuussa ei tiedetty pelataanko vielä tammikuussa. Tammikuussa saatiin lisävahvistuksia: Kalle Grönroos, Atte Malmberg ja Nico Salminen. Armeijasta kotiutuneet Riku Pietiläinen sekä Jopi Kesäjärvi pääsivät myös takaisin kokonpanoon. 11 helmikuuta päästiin vihdoin pelaamaan ja ensimmäinen peli oli derby Tankkia vastaan (Grönalle voitto 10-7). Seuraavaksi tuli KOPO vastaan, joka tällä kertaa oli parempi, 4-5. Sen jälkeen alkoi voittoputki, voitettiin 6 ottelua putkeen ja mahduttiin jatkosarjaan.


Isoja voittoja tuli ja paljon pisteitä meidän pelaajille. Ykköskentän pelaajat Antti Pernaa 10+15=26, Teemu Tolvanen 13+24=37 ja Atte Malmberg 13+8 =21. Tällä kentällä oli yhteensä 84 pistettä 10 pelissä.

Joukkueen maalipörssin voitto jaettiin kolmeen mieheen: Teemu Tolvanen, Atte Malmberg sekä Jonatan Hellström, 13 maalia per ukko. OKK GRÖNA sijoittui toiseksi jatkosarjassa.

Pudotuspelin ekalla kierroksella luisteli vastaan Dynamo. Peli oli erittäin tiukka, lopputulos 9-7. Viimeisen naulan arkkuun laittoi Jonatan Hellström tyhjään, 58:47. Sillä varmistettiin välieräpaikka mikä pelattiin PT-80 vastaan kotiluolassa Malmilla. PT laittoi hyvin vastaan, mutta heidän pelinsä ei riittänyt finaalipeliin.

Perjantaina 8.4 saatiin jännittää, lähdetäänkö pelaamaan jo lauantaina 9.4 Porvooseen finaalia vai pelataanko vasta seuraavana keskiviikkona Malmilla. Omien treenien aikana seurattiin koko ajan Huntersin peliä. Hunters voitti ja finaali pelattiin Porvoossa 9.4.

Joukkueen kapteeni Jonatan (Hellu) Hellström oli erittäin isossa roolissa pelin aikana iskettyä 3+1 peliin. Hellu hoitaa pelaamisen ohella myös mm. valmentamisen. "Ei ole helppo pelata 20 peliä kaudessa ja valmentaa siinä samassa" kapteeni sanoi pelin jälkeen. Peli päättyi 5-6 VL jälkeen joissa maalin onnistui tekemään Teemu Tolvanen ja Jonatan Hellström, maalivahti Eerik oli muuri maalilla.

Erityismaininta pitää antaa meidän maalivahdille Eerik Ali-Raatikaiselle. Hirveen monta peliä hän ei ole päässyt pelaamaan tällä kaudella loukkaantumisen takia, mutta finaalipeli hoitui loistavasti!

Tulospalvelun tilastot täällä

Suuri kiitos koko joukkueelle. Olette parhaita! Nyt alkaa uuden joukkueen kasaamien ensi kautta varten.

Ei se lätkä nyt niin vaikeata ole!   
Lisää uutisia
Oulunkylän Kiekko-Kerho
«  Toukokuu   »
Kategoriat