Leijona-kiekkokoululaiset turnauksessa
7.4.2022 11:42 Uutiset / Leijona-kiekkokoulu

Kurran mitalit.

OKK:n Leijona- kiekkokoululaiset osallistuivat Kurran kiekkokouluturnaukseen 3.4 Klaukkalan jäähallilla. OKK oli turnauksessa mukana peräti kolmella joukkueella. Joukkueet olivat nimetty seuran värien mukaan; mustat, vihreät ja keltaiset. Hieno hetki lapsille oli, kun sai pukea pelipaidan ensimmäistä kertaa päälleen.


Kaikkia jännitti turnauksen alussa, mutta jo heti ensimmäisen pelin jälkeen jännitys katosi ja kaikilla oli kova odotus jo seuraavaan peliin. Kaiken kaikkiaan jokaiselle joukkueelle oli turnauksessa 4 hienoa peliä. Joukkueet pelaajat kannustivat hienosti toisiaan pelissä ja pukukopissa ja myös kentän laidalla kaikui kova äänisesti OKK kannustukset.


Turnauksen lopuksi saatiin jokaiselle kaulaan turnausmitali. Mikä tärkeintä, kaikilla oli kivaa ja muistorikas päivä. Nähtiin paljon hienoja pelejä, maaleja, torjuntoja, puolustuksia, unohtamatta maalivahtien huikeita suorituksia. Vanhemmat olivat hienosti mukana huoltojoukoissa. Turnaus oli varmasti kiekkokoululaisille mieleen painuva tapaus ja siitä puhutaan vielä pitkään ja muistellaan vielä aikuisenakin.


OKK kiittää Kurraa järjestelyistä!


   
Lisää uutisia
Oulunkylän Kiekko-Kerho
«  Toukokuu   »
Kategoriat