OKK U9/U10 joukkue hakee uusia pelaajia!
19.8.2021 13:33 Uutiset / U9

OKK U9/U10 joukkue hakee uusia pelaajia!

Hei sinä jääkiekon ystävä, harrastaja tai lapsen vanhempi, joka etsii pojalle jääkiekkojoukkuetta, johon on helppo liittyä mukaan ja jossa pääsee nauttimaan jääkiekosta suupielet ylöspäin? Entä joukkuetta, jossa valmennus on kehityksesi tukena heti alkutaipaleelta, tai mikäli olet jo kehittyneempi pelaaja, kentällä sinulla on joukko pelikavereita, jotka aidosti viihtyvät yhdessä ja tukevat toisiaan? Hienoa, sillä OKK U9/U10 joukkue etsii uusia pelikavereita kaudelle 2021 – 2022!

Etsimme uusia pelaajia kentälle sekä maaliin.

Tuleva kautemme on lähtenyt hienosti käyntiin ja harjoittelemme Malmin jäähallilla 2- 3 kertaa viikossa. Joukkueemme pelaajat ovat v. 2011 - 2013 syntyneitä poikia ja harjoituksissa huomioimme pelaajien iän ja kehityksen tasojen mukaisesti. Harjoituksissa mukana on useampi valmentaja, jotka pitävät huolen yksilöllisestä kehityksestä sekä joukkueen yhteisestä ja laadukkaasta toiminnasta. Pukukopissa pidämme hauskaa, kentällä viiletämme kovaa! Yhteistä tekemistä kuitenkin kuvaa se, että mukana toiminnassamme on laadukas valmennus ja yhteinen tekeminen pilke silmäkulmassa. Tulevalle kaudelle harjoitusten ohella olemme osallistumassa myös Leijonaliigaan ja uutena pelaajana pääset heti mukaan nauttimaan pelien tuomasta huumasta ja harrastuksesta, joka taatusti vie mukanaan!

Onko joukkueeseen helppo liittyä? Kyllä on! Mikäli vähänkin kipinää jääkiekkoon on olemassa, on joukkueeseen helppo tulla mukaan ja jokainen uusi pelaaja otetaan iloisin mielin vastaan. Lisätietoja joukkueemme harjoittelusta ja mukaan liittymisestä antaa Ari Pulkkinen, puh. 050 381 5503, OKK U9 joukkueenjohtaja.


   
Lisää uutisia
Oulunkylän Kiekko-Kerho
«  Syyskuu   »
Kategoriat