Puheenjohtajan joulutervehdys
22.12.2020 13:30 Uutiset / Oulunkylän Kiekko-Kerho ry

Rauhallista Joulua ja Menestystä Uuteen Vuoteen 2021!

OKK:n puheenjohtajan joulutervehdys

Enpä osannut arvata aloittaessani 45 vuotta sitten jääkiekkoharrastuksen OKK:ssa, että minut valittaisiin seuran puheenjohtajaksi syksyllä 2020! Pelaajapolkujen rikkautta tämäkin.

Muutaman kuukauden kokemuksella puheenjohtajana tilannekuvani on, että juniorijoukkueita voisi olla enemmän. Juniorikiekkoilijoiden määrän väheneminen ei ole yksin OKK:n haaste, vaan ilmiö näkyy muuallakin. Huolimatta siitä, että esimerkiksi NHL:ssä taitaa tällä hetkellä olla eniten nuoria suomalaisia tähtipelaajia kuin ehkä koskaan. Toisaalta aikuiskiekkomme on yksi laajimpia pääkaupunkiseudulla harrastajatasolla. Matalankynnyksen harrastetoiminnallemme on myös kysyntää. Lisäksi on hienoa havaita, että naisten kiekkoilu on meillä aktiivista.

Seuran hallitus päätti joulukuussa uudesta strategiasta vuosille 2021-2025. Sen nimi ”Sata lasissa” tarkoittaa, että seuran toiminnassa on vuonna 2025 mukana sata junioria enemmän kuin tällä hetkellä. Käytännössä siis vähintään yksi joukkue joka ikäluokassa. Uudet joukkueet perustetaan seuran osaamisen tuella Kiekkokoulumme jatkoksi. Aikuiskiekossa ja muussa toiminnassa pyrimme pitämään vähintään nykyisen harrastajamäärän ja tason. Strategiaamme kuuluu myös, että aloitamme heti vuoden 2021 alussa valmistautumisen Suomen Olympiakomitean Tähtiseura -auditointia varten. Tavoitteena on varmistaa toiminnan laatu.

Kuluvaa kiekkokautta ja myös viime kevättä on varjostanut koronapandemia. Kiinassa, josta pandemia sai alkunsa, ollaan jo siirtymässä takaisin normaaliin elämään. Tämä tapahtuu meilläkin ennemmin tai myöhemmin. Juuri nyt on oleellista noudattaa ohjeita kärsivällisesti toimien ja harjoitellen niiden mukaan. Mutta samalla meidän pitää kiinnittää katse tulevaan aikaan pandemian jälkeen. Ja varmistaa hyvät toimintamahdollisuudet sitä hetkeä varten, kun jäähallien ovet taas aukeavat.

Yhteistyöseuramme Pitäjänmäen Tarmon kanssa OKK:lla on erinomaiset mahdollisuudet laadukkaan jääkiekkoharrastuksen tarjoamiseen kaupunginosissamme. Hyvä harrastus on tunnustettu tuki lasten ja nuorten kasvatuksessa. Vastuulliselle ja yhteisöllisyyden merkitystä korostavalle harrastustoiminnalle on yhteiskunnallinen tilaus.

Jotta OKK:lla säilyy edellytykset kasvattajaseuran tehtävään, on meidän yhdessä oltava mukana ylläpitämässä ja kehittämässä seuran toimintaa. Kukin voi omalta osaltaan pohtia, mitä seuran toiminnan hyväksi haluaisi tehdä. Esimerkiksi hankkia uusia harrastajia ja jäseniä -ikään katsomatta.

Nyt on hetki hengähtää muilta kiireiltä ja kaivaa vaikkapa ulkoliikuntavarusteet esiin kiekkokauden jatkumista odotellessa.

Kiitokset kaikille kuluneesta vuodesta. Oikein Hyvää Joulunaikaa ja Tsemppihenkeä Uudelle Vuodelle!

Eero Eriksson

P.S. ostamalla seuran tuotteita tuet samalla seuran toimintaa!

https://www.okk.fi/uutiset/43338/jouluksi-okk-n-vareja-paalle


   
Lisää uutisia
Oulunkylän Kiekko-Kerho
«  Huhtikuu   »
Kategoriat