Covid-19 epidemitilanne ja suositukset
26.10.2020 17:56 Uutiset / Oulunkylän Kiekko-Kerho ry

Koronavirus ohjeistukset ja suositukset

Vantaan kaupunki suosittelee 15 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä kaikissa kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Liikuntapaikkojen kohdalla tämä koskee esimerkiksi liikuntapaikkojen käytäviä, katsomoita ja pukutiloja sekä kaikkia tilanteita, joissa liikuntatoiminta ei estä kasvomaskin käyttöä.

Kaupunki myös suosittelee, että toiminnan järjestäjät edellyttävät kasvomaskin käyttöä ottelu-, kilpailu- ja muissa tapahtumissaan ja myös kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää.

Tarpeetonta oleskelua sisätiloissa tulee välttää. Esimerkiksi lapsia harrastuksiin saattavien ja hakevien aikuisten pyydetään välttämään sisätiloja. Jos sisätiloissa on välttämätön oleskella, suositellaan kasvomaskin käyttöä.

Toimintaan voi osallistua vain täysin terveenä. Jokaisen tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja pestä kädet vähintään ennen ja jälkeen toiminnan. Jos käsien peseminen ei ole mahdollista, tulee käyttää käsidesiä.

Ottelutapahtuma:
Osallistujamäärää suositellaan rajaamaan joukkueurheilussa niin, että ottelutapahtumiin osallistuvat vain otteluiden pelaamiseen olennaisesti liittyvät henkilöt. Tarkoittaa siis käytännössä sitä, ottelut pelataan tyhjille katsomoille. Tämä ei koske sarjoja/otteluita joissa on lipunmyynti.(ovat yleisötapahtumien rajoituksien piirissä)

Kiekkokoulut/Luistelukoulut/Vastaavat toiminnot:

Pienten lasten harrastustoiminnassa suositellaan, että lapsen mukana on maksimissaan yksi huoltaja/vanhempi. Esimerkkinä tälläisten tapahtumien osalta ovat mm. liikuntaleikkikoulut yms. Tällaisissa tapahtumissa tapahtuman järjestäjän tulee jakaa esim. pukuhuoneet ennakkoon pienryhmittäin ja mahdollistaa kulkeminen tiloissa mahdollisimman väljästi ja porrastetusti. Pienryhmät tulee pitää samana koko tapahtuman ajan. Tiloissa olevilta vanhemmilta edellytetään maskin käyttöä. Vanhempien tulee seurata tapahtumaa katsomotiloista. Lisäksi suositellaan varusteiden yms. pukemista ennakkoon kotona


Ohessa linkki HUS: tiedotteesta:

https://www.hus.fi/ajankohtaista/koronavirus-covid...


   
Lisää uutisia
Oulunkylän Kiekko-Kerho
«  Marraskuu   »
Kategoriat