U11 aloitti ison kentän pelit voitokkaasti
Julkaistu: 24.08.2020 00.00

OKK:n 2010-syntyneiden joukkue siirtyi pelaamaan tällä kaudella ensimmäistä kertaa otteluita täysimittaisella kentällä. Vaikka joukkueen yhteisiä harjoituksia on takana tätä syksynä vasta vähän, päätti joukkue testauttaa vireensä viikonloppuna kahdella harjoituspelillä.

Lauantaina joukkue kohtasi Karhu-Kissojen joukkueen. OKK siirtyi jo noin 10 minuutin pelin jälkeen 6-1-johtoon, mutta Karhu-Kissat eivät murskaavasta alusta lannistuneet vaan kirivät johdon kiinni ja pääsivät ottelun toisessa erässä jo kahden maalin päähän. OKK kuitenkin heräsi ottelun kolmannessa taistelemaan voitosta ja joukkue onnistuikin tekemään päätöserässä kolme maalia Kissojen onnistuessa vain kahdesti. Näin summerin soidessa tulostaululla olivat kotijoukkueen voittonumerot. 10-6. Ottelun parhaana OKK:n pukukopissa palkittiin OKK:n maalivahti joka ehti kiekon eteen peräti 32 kertaa.

Sunnuntaina vieraita Itä-Helsingistä
Sunnuntaina Oulunkylän jäähallissa vastaan luisteli Vuosaaren Viikingit. OKK aloitti ottelun pirteästi mutta ensimmäinen maali nähtiin vasta lähes 20 minuutin pelin jälkeen Viikinkien päästyä läpiajoon. Tämän jälkeen maaleja iskettiinkin vuorotahtiin. Ottelussa nähtiinkin peräti viisi maalia kymmenen peliminuutin aikana. Maalintekotalkoiden jälkeen ottelu oli kääntynyt OKK:n 4-2 -johdoksi. Ottelu jatkui erittäin tasaisena vaikka parhaimmat maalintekopaikat olivatkin OKK:lla. Viikinkien maalivahti piti kuitenkin pintansa eikä päästänyt OKK:ta enää kuin kahdesti maalin tekoon, joten ottelu päättyi OKK:n voittoon 6-2.

OKK:n U11-joukkueen päävalmentaja oli varsin tyytyväinen viikonlopun koitoksiin. ”Todella hienoa, että pojat saivat onnistumisen kokemuksia heti kauden ensimmäisissä peleissä. Siirtyminen isolle kentälle vaatii pojilta vielä paljon työtä. Muun muassa säännöt, joukkuepelaaminen ja luistelumäärien kasvu ovat vielä uusia opeteltavia asioita”