Kausi 2020-2021
2.4.2020 19:02 Uutiset / Oulunkylän Kiekko-Kerho ry

Jääkiekkoliiton hallitus kokoontui viime keskiviikko iltana koronaviruksen vuoksi kesken jääneen sarjakauden vaikutuksista 2020-2021 kauden sarjapaikkoihin.

Tulevan kauden sarjapaikkojen osalta päätöksenteossa huomioitiin tilanteen poikkeuksellisuus ja urheilulliset näkökohdat.

Näistä lähtökohdista nousu ylempään sarjaan päätettiin mahdollistaa niille, jotka olivat joko jo varmistaneet paikan ylemmässä sarjassa tai olivat vielä mahdollisuudessa nousta. Kukin seura tekee päätöksen sarjapaikan vastaanottamisesta. OKK Karre näin ollen nousee II-divisioonaan

Joukkueet, jotka olivat putoamassa sarjasta mutta joiden putoaminen ei ollut varmistunut, saavat mahdollisuuden jatkaa ylemmässä sarjassa niin halutessaan. Muut karsintasarjoihin osallistuneet jatkavat ensi kaudella alemmassa sarjassa.

Lisäksi hallitus päätti, että sarjoista, joissa tilastoidaan maratontaulukko, lasketaan maratontaulukkoon mukaan otteluiden tulokset ja pisteet. Otteluiden tulokset, pelaajien tehopisteet, pelaajien ja toimihenkilöiden rangaistukset ja pelikiellot säilyvät.

Kaikki henkilökohtaiset ja joukkuekohtaiset tilastopalkinnot jaettiin aiemman päätöksen mukaisesti sarjoissa, joihin liitto on asettanut kiertopalkinnot.


   
Lisää uutisia
Oulunkylän Kiekko-Kerho
«  Toukokuu   »
Kategoriat