Kauden 2019-2020 palkitut pelaajat ja toimihenkilöt
13.5.2020 17:40 Uutiset / Oulunkylän Kiekko-Kerho ry

Pokaalit jaetaan syksyllä taas!

OKK palkitsee vuosittain pelaajiaan ja seuran toimihenkilöitä, niin myös tänäkin vuonna. Joukkueista on valittu kauden 2019-2020 pelaajat:

A-nuorista perinteisen Ari Väntsi -palkinnon saa Tuomas Hellemaa. Hänen toimintansa on ollut kauden alusta asti esimerkillistä, aina paikalla, iloinen mieli, todella hyvä tsemppi.

A-team -joukkueesta OKK ikäluokkapalkinnon saa Erik Vaskelainen. Erik oli työteliäs koko kauden ajan.

B-nuorista OKK ikäluokkapalkinnon saa Elias Kyllönen. Tunnollinen harjoittelija ja joukkuepelaaja, joka edusti joukkuetta mallikkaasti koko kauden ajan. Pelasi reilusti ja otti muut joukkuetoverit huomioon. Kehittyi ja kasvoi kauden aikana joukkueen johtavaksi pelaajaksi.

D2-nuorista Pita ikäluokkapalkinnon saa Otto Söderlund. Otto on harjoitellut ahkerasti kehittyäkseen pelaajana. sinnikkyytensä ansiosta yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista.

E1-junioreista Pita ikäluokkapalkinnon saa Akseli Virtanen. Todellinen mailavirtuoosi ja pelimies. Aurinkoinen hymy aina kasvoilla, treeneissä sekä peleissä.

F1-junioreista OKK ikäluokkapalkinnon saa Martti Ruotsalainen. Martti on -10 joukkueen aktiivisimpia treenaajia ja intoa riittää myös omatoimiseen treenaamiseen ja höntsäilyyn. Martti on kaudella 19-20 kehittynyt niin kenttäpelaajana kuin maalivahtinakin.

F2-junioreista OKK ikäluokkapalkinnon saa Joonas Laine. Joonas on -11 joukkueen aktiivisimpia treenaajia. Joonas on hiljainen puurtaja, jolta löytyy sisua, motivaatiota ja tahtoa oppia uutta.

Vuoden Toimihenkilö -kiertopalkinnon saa Janne Ruotsalainen, F10-joukkueesta. Janne on osoittanut aktiivisuutta niin huoltajana, kuin apuvalmentajanakin. Janne on aina valmis koukkaamaan hallin kautta hakeakseen pullot, huoltolaukun tai varapaitoja.

Vuoden Valmentaja -kiertopalkinnon saa Tuukka Nevavesi. 07- joukkueen valmentaja, josta on kouliintunut oiva johtohahmo joukkueelle penkin päähän. Vain hyvää palautetta joukkueen toimihenkilöiltä, vanhemmilta ja pelaajilta.

Vuoden Joukkue -kiertopalkinnon saa B-juniorit. Vaikeasti kauden huolimatta B-juniorit pitivät hyvää henkeä yllä joukkueessa läpi koko kauden.

Vuoden Pelaaja -kiertopalkinnon saa Miiko Paasanen, A-junioreista. Kauden aikana kehitys huimaa, aina iloinen joukkuepelaaja.

Petteri Kymäläisen ”Petterin malja” -kiertopalkinto jaetaan aina tietylle ikäluokalle. Tänä vuonna se jaetaan 2009 syntyneille. Palkinnon saa Okko Ruotsalainen. Okko on joukkueen aktiivisimpia treenaajia, oli kyse sitten ohjatuista, vapaaehtoisista tai omatoimisista treeneistä.

Kalen pytty -kiertopalkinto jaetaan tänä vuonna 2011 syntyneille. Palkinnon saa Aku Turunen. Aku on motivoitunut pelaaja ja on ollut suurena apuna vanhemman ikäluokan peleissä.

Vuoden junnukiekkoilija ”Hurupytty” -kiertopalkinto jaetaan myös tietylle ikäluokalle ja tänä vuonna se jaetaan 2003 syntyneille. Palkinnon saa Teemu Topra. Tunnollinen harjoittelija ja joukkuepelaaja, joka edusti joukkuetta mallikkaasti koko kauden ajan. Pelasi reilusti ja otti muut joukkuetoverit huomioon. Kehittyi ja kasvoi kauden aikana joukkueen johtavaksi pelaajaksi.

Vuoden Aikuiskiekkoilija -kiertopalkinnon saa Heldi Pirhonen Naisten joukkueesta. Ei tee numeroa itsestään, ollut mukana vuosikausia, eikä koskaan arvostele toimintaa, joukkuekavereita.

Jääkiekkoliiton Kunnioita Peliä – palkinto menevät

D2-nuorista Kunnioita Peliä palkinnon saa Ben Roberts ja Tuukka Inha.

F1-junioreista Kunnioita Peliä palkinnon saa Alex Laajava.

F2-junioreista Kunnioita Peliä palkinnon saa Niklas Ropponen.

Lions Club Pakilan myöntämät stipendit 4kpl á 250 euroa jaetaan:

Samuel ja Lukas Jäppilä F10-joukkueesta. Samuel ja Lukas ovat aktiivisia treeneihin osallistujia, joka on myös näkynyt heidän kehityksessään. Pojat pelasivat alkukauden –11 joukkueen mukana, mutta vuoden vaihteen jälkeen siirtyivät pelaamaan –10 joukkueen pelejä. Sisua ja sinnikkyyttä riittää molemmilla.

Okko Heinilä B-joukkueesta. Kannustuksena jääkiekkoilun harrastamisen jatkamiseksi ja urheilullisen elämäntavan pitämisenä mukana arjessa.

Joni Ålenius 07-joukkueesta. Joukkueen maalivahti, joka on todella saanut raataa peleissä ja treeneissä. Joukkueen ehdoton tukipilari tolppien välissä.

Leijona-liiga diplomit jaetaan kaikille Leijona-liigaa pelanneille kiekkoilijoille.

Onnittelut kaikille palkinnon saaneille! Seura pyrkii järjestämään kauden päättäjäiset tilanteen salliessa, jolloin myös pokaalit ja palkinnot jaetaan palkituille.

OKK toivottaa hyvää kesää kaikille perheille!

kuva: unsplash.com


   
Lisää uutisia
Oulunkylän Kiekko-Kerho
«  Toukokuu   »
Kategoriat