OKK Tankki - Tiikerit
Julkaistu: 30.10.2019 00.00

OKK 9 Tiikerit 3

Tankki voittaa Salmisaaren alkuillan kamppailun selkein lukemin!

Ottelu lähti hyvin tasaisesti liikkeelle ja ensinmäistä maalia saatiin odottaa jopa ensimmäisen erän toiselle puoliskolle ja ajassa 11:58 Tiikerit iskevät taululle 1-0 tästä kuitenkin muutamaa minuuttia myöhemmin OKK tasoittaa Niko Vitikaisen harvinaisen napakalla rannelaukauksella. Tankki pääsee kokeilemaan erän lopussa ylivoimaansa ja ajassa 19:49 Jesse Himanen lyö vieraat johtoon ja näin ensimmäinen erä saadaan päätöksiin lukemissa 2-1

Toisen erän alku sai Tankilta mitä parhaimman alun sillä ajassa 27:56 Mikael Bremer polkee alivoimalla läpiajoon ja iskee taululle lukemat 3-1 vieraiden hyväksi ja vain hetkeä myöhemmin Jesse Himanen lyö vieraat johtoon lukemiin 4-1 mutta tästä vain kolme minuuttia myöhemmin isännät kaventavat taululle lukemat 4-2. Tankki jatkaa myllytystää isäntien päätyyn joka tuottaa loppujen lopuksi tulosta ja Roni Saarsola iskee veljensä erinomaisesta syötöstä vieraat 3. Maalin johtoon ja viisi minuuttia myöhemmin Tankin omasta typerästä aloitusvirheestä isännät kurovat eroa jälleen kiinni ja toinen erä päätetään lukemiin 5-3 vieraiden hyväksi.

Kolmas erä saa miltei mitä parhaimman alun Tankin joukkueelta sillä ajassa 40:15 Niko Kytö rankaisee viivasta isäntiä ja vain vajaat 4 minuuttia myöhemmin Niko Vitikainen lyö taululle lukemat 7-3 hienolla yksilösuorituksellaan. Kolmas erä jatkuu erittäin rikkonaisena Tankille jaetaan jäähyjä usean minuutin edestä sekä myös nähdään yksi kymmenen minuutin käytösrangaistus, tästä huolimatta Tankki lisää johtoaan ajassa 55:23 8-3 Mikael bremerin illan toisella osumallaan, ja ajassa 59:03 illan kolmannella maalillaan Jesse Himanen iskee vieraat 9-3 johtoon ja täten saadaan myös ottelu päätökseen.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin kolme maalia tehnyt Jesse Himanen!

Ogeli jatkaa pelejään ensiviikolla kotiluolassaan kun vastaan asettuu Grifk!