Storm - OKK Tankki
Julkaistu: 15.10.2019 00.00

OKK 3 Storm 5

Tankki häviää Hyvinkään myöhäisillan kamppailun ja täten pisteet jäävät Hyvinkäälle.

Ottelun alku oli jälleen kerran mitä mahtavin sillä 9 sekunnin pelin jälkeen taululla oli 1-0 lukemat isäntien hyväksi.

Tästä kuitenkin hiukan ryhdistätytyneenä Tankki alkoi saamaan pelistä otetta itselleen jonka seurauksena ajassa 07:15 Roni Saarsola pääsee läpiajoon mutta häntä kuitenkin rikotaan rangaistuslaukauksen arvoisesti ja kylmän viileän ratkaisun seurauksena peli on tasalukemissa 1-1.

Vain hetkeä myöhemmin Saarsolan veljeksistä toinen osapuoli polkee läpiajoon ja tekee miltei identtisellä maalillaan pelin lukemat 2-1 Tankin hyväksi.

Ensimmäinen erä säilyi tasaisena loppuun asti täten ensimmäiselle erätauolle lähdettiin lukemissa 2-1 vieraiden hyväksi.

Toista erää kerittiin pelaamaan 6 minuuttia kun Tankki sortuu jäähyilyyn ja kotijoukkue käyttää ylivoiman hyödyksi ja tasoittaa pelin 2-2, mutta vain vajaa viisi minuuttia myöhemmin Tankki pääsee jauhamaan ylivoimaansa ja ajassa 31:54 Olli Kuusjärvi lyö muutaman kypärän kautta Ogelin johtoon!

Tätäpä iloa ei kauaakaan kestäny, koska koti joukkue lyö 6 sekuntia johtomaalin jälkeen pelin tasoihin.

Myös vastustajan tunnettua kuumakallea rupesi tikku hiertämään jalassa kun Tankin pelaajista Niklas ”nipu” Vaarna kyselee pojalta hieman kuulumisia.

Toiselle erä tauolle lähdetään tasalukemista 3-3 vaikka kotijoukkue Storm rummuttaa armotonta tahtia kohti Tankin maalia, mutta jälleen upeaa peliä pelaava Roope Siitonen pitää joukkuetta pystyssä.

Kolmannen erän alku on silkkaa kotijoukkueen pyöritystä laukauksia satelee joka suunnasta lukuunottamatta muutamia vierasjoukkueen hyviä maalipaikkoja. Peli jatkuu kuitenkin hyvin tasaisena mutta ajassa 55:03 kiekko pomppii kotijoukkueelle loistavasti ja sutivat pelin 4-3.

Tankki lähti hakemaan tasoitusosumaa ykkösnyrkkinsä avulla mutta yksinkertaisesti tämä oli taas niitä päiviä kun kiekko ei pompu Tankille ollenkaan ja lopulta stormi lyö loppulukemat 5-3.

Tankin parhaaksi pelaajaksi valittiin ensimmäisen virallisen maalinsa OKK:n paidassa tehnyt Olli Kuusjärvi!

Keskiviikkona jatketaan pelaamista ihanassa kotiluolassa Malmilla!