Malmin jäähalli

OKKn HARJOITTELU- JA PELAAMISOLOSUHTEET OVAT PÄÄKAUPUNKISEUDUN PARHAIMPIA.

OKK harjoittelee ja pelaa Malmin, Oulunkylän ja Konalan jäähalleissa.

Halli sijaitsee osoitteessa Talttakuja 6, Malmin Longinoja, Helsinki, Kehä 1 vieressä.

Longinojan jäähalliprojekti OKK:ssa

OKK:n ja entisen pitkäaikaisen puheenjohtajamme Reijo Rinteen aloitteesta kuusi vuotta sitten aloitettu Longinojan jäähalliprojekti käynnistyi toden teolla keväällä 2005. Syksyllä 2005 teräsrakenteisen hallin muoto on jo hahmottunut, seinät pystyssä ja katto korkealla.

Jäähalliyhtiö muodostettiin siten, että enemmistöosakkaina olivat Helsingin Jääkenttäsäätiö lisäksi OKK, IHK, Red Wings ja pari yksityishenkilöä. Hallissa on kolme kaukaloa, joista yhdessä on 500 hengen katsomo ja yhteen kaukaloon pääsee liikuntaesteettömästi. Hallissa luisteltiin ensikerran 16.2.06. Hallissa pidettiin ensimmäinen OKK turnaus 31.3-2.4.06, johon osallistuivat seuraavat OKKn ikäluokat 90, 92, 94-K, 95, 96, 97, 98-99.

Jääkiekkoliiton uuden ns. olosuhdeohjelman ja ympäristöohjelmien keskeisenä tavoitteena on henkilöautoliikenteen vähentäminen. Niinpä Malmin hallissa on suuri määrä varustekoppeja, joissa on tehokas kuivaus. Varustekopit mahdollistavat pelimiehille julkisen liikenteen käytön helposti ilman pelikasseja sekä tietysti myös maksimaalisen kimppakyytien hyödyntämisen. Halli sijaitsee keskeisellä paikalla harrastajiemme kannalta, Malmilla aivan kehä 1 vieressä.

Malmin jäähallin avajaiset 2.3.2006

Uutuuttaan hohtavan hallin avajaiset vietettiin 2.3.06. Juhlapuheita pitivät mm. Jääkenttäsäätiön toimitusjohtaja Harry Bogomoloff ja puheenjohtaja Sallamaari Muhonen, Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola sekä YIT-konsernin ja opetusministeriön edustajat. Musiikin ja ilotulitteiden räiskyessä Suomen 200:s jäähalli vihittiin juhlallisesti käyttöön. Juhlapuhujat kiittelivät jäähallin suunnittelussa ja rahoituksessa mukana olevia tahoja sekä rakennuttajan ja paikallisten seurojen yhteistyötä ja aktiivisuutta. Hallin rakentaminen maksoi n. 4,2 milj. e.

Halli on Suomen ensimmäinen kolmella täysikokoisella jääkentällä varustettu halli. Ensimmäiset kokemukset hallista ovat hyvät. Jää on mukavaa luistella, pukukopit ovat isoja ja hyvin varusteltuja, 25 vakiokäyttäjän tarpeeseen tullutta tilavaa kuivauskoppia, kahvio, kokoustilat ja hallin valoisa ilmapiiri. Suurin osa käyttäjistä tulee olemaan lapsia ja nuoria niin jääkiekon kuin taitoluistelunkin parista. Halli on jatkossa OKKn kotihalli.

Halli sijaitsee osoitteessa Talttakuja 6, Helsinki, Malmi, kehä 1 vieressä.


   
Lisää uutisia
Oulunkylän Kiekko-Kerho
«  Kesäkuu   »
Kategoriat