Yleishyödyllinen Me-säätiö, https://www.mesaatio.fi , tekee tilastoja ja raportteja siitä, miten lasten ja nuorten harrastus- ja muu nuorisotoiminta vaikuttaa heidän hyvinvointiinsa ja ehkäisee heidän syrjäytymistään yhteiskunnassa ja miten nuorisotoimintaa voisi parhaiten kehittää sitä varten. Tilastoista ja raporteista ei voida tunnistaa yksittäisiä henkilöitä. Voit tutustua Me-säätiön tietosuojaselosteeseen täällä (Me-säätiön tietosuojaseloste).

Seura haluaa edistää Me-säätiön tavoitetta ja luovuttaa Me-säätiölle seuran toimintaan osallistuvien henkilöiden, eli jäsenten osallistumistietoja ilman nimiä, osoitteita tai muita tunnistamistietoja. Jos et halua, että tietojasi käytetään syrjäytymisen ehkäisemistä koskevassa Me-säätiön tilastoinnissa, voi helposti kieltää tietojesi luovuttamisen täällä olemalla yhteydessä seuraasi.

Lisäksi Me-säätiö kerää seuran jäsenille tekemillään kyselyillä tausta- ja hyvinvointitietoja samaan tilastolliseen tarkoitukseen ilman vastaajien nimiä, osoitteita ja muita tunnistamistietoja. Kyselyistä ilmoitetaan erikseen. Kyselyihin vastaaminen on täysin vapaaehtoista. Vastaukset ja osallistumistiedot ovat luottamuksellisia eikä Me-säätiö luovuta niitä muille tahoille. Selvityksen lopputulokset ovat tilastotietoa, josta ei voida tunnistaa yksittäisiä henkilöitä. Me säätiön suorittama tilastointi, siihen liittyvät kyselyt ja Toimisteen tietojen luovuttaminen sitä varten perustuu tietosuojalain 4 §:n 3) kohtaan.

Katso video Melvio-työkalusta


Oulunkylän Kiekko-Kerho ry

Talttakuja 6

00700 Helsinki

puh/what's up. 044 774 0094

okk@okk.fi

www.okk.fi

FB & IG: Oulunkylän Kiekkokerho

y-tunnus 1008234-5