Esittelyssä Ari Pulkkinen – joukkueenjohtaja U9/U10
Julkaistu: 27.03.2022 00.00

Esittelyssä Ari Pulkkinen – joukkueenjohtaja U9/U10

Esittelyssä Ari Pulkkinen, joukkueenjohtaja OKK U9/U10

Juttusarjassa esittelemme henkilöitä Oulunkylän Kiekko-Kerhon toiminnan taustalla.

Millainen taustasi on jääkiekon parissa?

Urheilutaustani on jalkapallon ja salibandyn puolelta. Jalkapallon olen aloittanut viisi vuotiaana ja pelaan sitä edelleen. Jääkiekkoa olen harrastanut ulkojäillä kavereiden tai poikani kanssa, mutta siihen liittyy aina tietynlainen kilpailuhenkisyys kun voitoista ja häviöistä pelataan.

Missä tehtävissä toimit tai olet toiminut OKK:ssa?

Toimin U9/U10-joukkueen joukkueenjohtajan roolissa, joka pitkälti käsittää joukkueemme taustalla olevien asioiden tekemistä. Tykkään asioiden organisoimisesta ja että asiat sujuvat mutkattomasti, tosin aina asiat eivät mene käsikirjoituksien mukaan ja vaatii myös välillä improvisointia.

Lempipelaaja ja seura?

Lempipelaajani on tietysti oma poikani. On ollut mahtava seurata hänen tekemistään ja kehittymistä OKK:n matkassa kiekkokoulusta tähän päivään asti. Jääkiekon parissa itselläni ei ole sinänsä lempiseuraa mutta Suomen maajoukkuetta seuraan intohimoisesti.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajallani toimin kuskina pojan ja tyttären harrastuksiin eri hallien ja kenttien välillä. Siitä liikenevä vapaa-aika on pyhitetty omiin harrastuksiin tai perheen yhteiseen tekemiseen.

Lempiruokasi?

Tykkään monipuolisista ruoista ja mauista. Mutta jos pitää jotain nimetä, hyvä italialainen ruoka ja viini maistuu aina!

Mitä huudat katsomosta?

Pyrin katsomossa olemaan neutraali ja olen opetellut pitämään tunteet sisälläni.

Mikä on parasta OKK:ssa?

OKK:ssa on pienen seuran yhteisöllisyys ja tekeminen. On hienoa olla mukana viemässä OKK:ta eteenpäin jääkiekon ja seuratoiminnan osalta!

Mitä unohdimme kysyä sinusta?

Miksikö minusta tuli jojo? Hyvällä tavalla minut "huijattiin" joukkueenjohtajaksi, mutta olen nauttinut matkasta koko ajan!


Seuran uusimmat

Oulunkylän Kiekko-Kerho ry

Talttakuja 6

00700 Helsinki

puh/what's up. 044 774 0094

okk@okk.fi

www.okk.fi

FB & IG: Oulunkylän Kiekkokerho

y-tunnus 1008234-5