Esittelyssä Eero Eriksson - OKK:n hallituksen puheenjohtaja
Julkaistu: 07.02.2022 00.00

Esittelyssä Eero Eriksson - OKK:n hallituksen puheenjohtaja

Esittelyssä Eero Eriksson - OKK:n hallituksen puheenjohtaja

Juttusarjassa esittelemme henkilöitä Oulunkylä Kiekko-Kerhon toiminnan taustalla.

Millainen taustasi on jääkiekon parissa?

Jääkiekon osalta taustani on vahvasti OKK:lainen. Aloitin seuran junioreissa 11-vuotiaana 1970-luvulla ja lopetin seuramme ikämiehissä vähän vaille viisikymppisenä. OKK:ta olen siis edustanut juniorina, edustusjoukkueessa ja ikämiesjoukkueissa. Muutamia kausia pelasin naapuriseuroissa ja välillä ehdin vierailla kaukalopallonkin puolella.

Missä tehtävissä toimit tai olet toiminut OKK:ssa?

Pelaamisen lisäksi toimin aikanaan poikani joukkueen apuvalmentajana ja pari kautta olin vastuuvalmenjanakin. Seuran tilintarkastajana toimin useamman vuoden. Olin myös yhteistyöseuramme Pitäjänmäen Tarmo ry jääkiekon johtoryhmässä ennen seurayhteistyömme alkamista.

Lempipelaaja ja seura?

Ehkä enemmän arvostan hyvää jääkiekkoa, kuin sinänsä seuraisin jotain tiettyä seuraa. Mutta kokemuksena vierailut New York Rangersin ja Floridan Panthersin kotiotteluissa ovat kyllä jääneet mieleen. Nykypelaajista on ollut hienoa seurata OKK:ssa junioreina aloittaneita HIFK:n kapteeni Teemu Tallbergia sekä Juha Jääskää.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Kaikki perheen yhteinen tekeminen on minulle ensiarvoista! Sitten jääkiekon ja OKK:n lisäksi harrastan tennistä ja golfia sekä monenlaista muutakin liikuntaa vuodenaikojen mukaan. Vastapainona liikunnalle olen kirjallisuuden suurkuluttaja.

Lempiruokasi?

Hmm, kaikki maistuu! Mutta sanotaanko poronkäristys kuusamolaisittain.

Mitä huudat katsomosta?

Olen aika hiljainen katsomossa ja annan muiden huudella.

Mikä on parasta OKK:ssa?

Yhteisöllisyys ja asenne vapaaehtoistyöhön hienon harrastuksen parissa. Meitä OKK:laisia on jo toisessa ja kolmennessakin polvessa!

Mitä unohdimme kysyä sinusta?

Sain OKK:n juniorijoukkueen kapteenina kunnian luovuttaa OKK:n historian ensimmäisen viirin HIFK:n kapteenikollega Tom Nybondakselle HIFK:n 80 -vuotisjuhlaturnauksessa Nordiksen kirkkaissa valoissa.


Seuran uusimmat

Oulunkylän Kiekko-Kerho ry

Talttakuja 6

00700 Helsinki

puh/what's up. 044 774 0094

okk@okk.fi

www.okk.fi

FB & IG: Oulunkylän Kiekkokerho

y-tunnus 1008234-5