OKK 5 PT-80 2
Julkaistu: 13.12.2019 00.00

Okk voitti vuoden viimeisen ottelunsa PT-80 vastaan lukemin 5-2.

Ottelun ensimmäinen erä oli silkkaa Ogelin hallintaa mutta vieraat kuitenkin avasivat maalihanansa ensin ajassa 11:12 tarkalla rannelaukauksella.

Toinen erä jatkui hyvin pitkälti samalla kaavalla isännät hallitsivat peliä mielin määrin ja Joose Reikola sivaltaa ylivoimalla lukemiksi 1-1. Vieraat menivät vain hetkeä myöhemmin 1-2 johtoon pienen nukahduksen seurauksena.

Tankki meni kuitenkin toisen erän aikana 4-2 johtoon Roni Tumppilan, Mikael Bremerin ja Robin Saarsolan maaleilla.

Kolmannen erän alkuun sarjan maalipörssiä johtava ja pistepörssissä toista sijaa pitävä Roni Tumppila laukoo isännät vielä 5-2 johtoon.

Keskiviikon ottelussa pisteitä merkattiin peräti 9 eri pelaajalle!