EKS - OKK Tankki
Julkaistu: 10.11.2019 00.00

Okk voittaa!

Okk hakee kaksi sarjapistettä laaksolahdesta suvereenin peliesityksen jälkeen ja voittaa täten ottelun peräti 12-4!

Kotijoukkue EKS pääsi vain reilun puolentoista minuutin pelin jälkeen 1-0 johtoon mutta tästä vain muutama kymmen sekuntia myöhemmin Okk tasoittaa lukemat 1-1 Roni Tumppilan ensimmäisellä maalillaan. Okk lisää johtoaan ajassa 07:16 kun Roni Tumppila iskee kiekon toistamiseen EKS:n maaliin, kotijoukkue kuitenkin tasoittaa pelin reilu 4 minuuttia myöhemmin ja pääsivät jopa johtoon lukemiin 3-2. Tämä ei suinkaan Tankkia lamaannuttanut vaan niin sanotusti kaasu painettiin pohjaan ja maaleja alkoi tulla liukuhihnalta nimittäin ajassa 18.08 Mikael Bremer tasoittaa lukemat, ajassa 18:38 Roope Laitinen laukoo vieraat kauden ensimmäisellä osumallaan 4-3 johtoon, vielä 5-3 maalin viimeisteli Kai-Mikael Sieppo ajassa 19:47.

Toinen erä alkoi tehokkaasti Ogelin joukkueelta nimittäin ajassa 20:31 joukkueen kapteeni Ville Hartikainen kasvattaa lukemat jo 6-3 vieraiden hyväksi, toisessa erässä ei läheskään yhtä paljoa maaleilla mässäilty kuin ensimmäisessä, mutta kuitenkin Mikael Bremer lyö vieraat jo 7-3 johtoon erän puolessa välissä, tässä vaiheessa alkoi näkyä jo merkkejä isäntien selkärangan katkeamisesta.

Tankki jatkoi hyvää tekemistään kolmannessa erässä sillä ajassa 45:37 illan kolmannella osumallaan Roni Tumppila kasvattaa johtolukemat jo 8-3. EKS kavensi vielä muutamaa minuuttia myöhemmin 8-4 mutta loppu oli tankin ilotulitusta, 9-4 lukemat taululle laukoi kapteeni Hartikainen illan toisellaan, ja aivan hävyttömällä yksilösuorituksellaan 10-4 johtoon vierasjoukkueen sorvasi, kukas muukaan kuin Roni Tumppila. Lukemia kaunisteli 11-4 vielä Roope Vähämaa sekä 12-4 joukkueen ikänestori Pasi ”pappa” Halme!

Okk liitää siis kahden ottelun voittoputkessa tästä pienet propsit joukkueen huoltajalle, mitä olisi joukkue ilman voittavaa huoltajaa. ????

Parhaaksi pelaajaksi valittiin uransa ihka ensimmäisen maalin tehnyt Roope Vähämaa, joka teki tehot 1+2! Täten jokainen Tankin pelaaja on avannut pistetilinsä tälle kaudelle. Viikon päästä jatketaan kotiluolassa kun vastaan asettuu HJK!