OKK Tankki - GrIFK 2
Julkaistu: 10.11.2019 00.00

Okk 3 Grifk 6

Eilisestä pelistä ei paljoa taaskaan jäänyt jälkipolville kerrottavaa ottelun alku oli Tankilta hyvä ja joukkue pääsi 2-0 johtoon 10 minuutissa. Vieraat kuitenkin tasoittivat peli ensimmäisen erän loppuun mennessä.

Toinen erä oli hyvin tasainen vaikkakin kotijoukkue sortui jäähyilyyn toiselle tauolle siis lukemissa 3-3.

Kolmas erä oli varsinainen murheenkryyni kotijoukkueelta, viisikkopelaaminen ei toiminut ja jäähyjäkin päädyttiin ottamaan jopa 29 minuutin edestä ja boksistahan pelejä ei voiteta koskaan, vieraat käyttivät ylivoimansa hyvin ja tasavajaallakin kasvattivat johtoaan 5-3 ja vain minuuttia myöhemmin iskivät loppulukemiksi 6-3.

Paljon jäi parannettavaa eilisestä pelistä, mutta silti katseet ovat jo kohti lauantain peliä johon joukkue varmasti lähtee täysin uudella ilmeellä hakemaan kahta sarjapistettä!

Erityismaininta joukkueen maalivahdille Mikael Nilssonille erittäin hyvistä otteistaan Tankin maalilla.