OKK Tankki - KoPo
Julkaistu: 02.11.2019 00.00

Okk 5 Kopo 3

Okk voitti lauantaina primetime ottelunsa lukemin 5-3.

Isännät aloittivat täysin eri ilmeellä kuin aikaisemmissa peleissä ja siitä syystä pelin painopiste oli vieraiden puolustusalueella, kuitenkin pienestä huolimattomuus virheestä johtuen Ogeli saa 2 minuutin rangaistuksen pelinviivyttämisestä ja vieraat käyttävät ylivoimansa hyödyksi ja lyövät taululle 1-0 lukemat.

Ajassa 12:07 Tankki pääsee harjoittamaan ylivoimaansa joka tuottaa tulosta ajassa 13:47 Mikael ”Brenkku” Bremer laukoo millin tarkalla vedollaan isännät tasoihin. Ensimmäisen erän lopussa vieraat pääsivät uudestaan maalin karkumatkalle, mutta erinomaisena pukkarimaali miehenä tunnettu Roni Tumppila tasoittaa lukemat 2-2 ja näin saadaan ensimmäinen erä pakettiin.

Toisen erän alkuun vierasjoukkue Kopo ottaa rangaistuksen ja kotijoukkuehan ei voinut jättää tätä tilaisuutta käyttämättä vaan ajassa 26:11 Joose Reikola sivaltaa isännät 3-2 johtoon ja tästä maalista vain kaksi ja puoli minuuttia myöhemmin Jesse Himanen ujuttaa läpiajon päätteeksi Ogelin jo 4-2 johtoon. Kopo kavensi vielä minuuttia myöhemmin lukemat 4-3, toinen erä pakettiin siis näissä lukemissa.

Kolmatta erää ei voinut sanoa kovinkaan vahvaksi isäntien puolelta sillä laukauksia kohti maalia tuli 26 kun taas vieraiden maalivahti torjui 14 kertaa, tästä huolimatta kolmannen erän alku oli mitä mahtavin Ogelin joukkueelta sillä ajassa 41:24 Aarne Ervasti laukoi äärimmäisen hienolla laukauksellaan kotijoukkueen kahden maalin johtoon!

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Aarne Ervasti joka sorvasi 1+3 tehot ottelussa!

Ensi keskiviikkona jatketaan pelejä kun Tankki pelaa EKS:sää vastaan Laaksolahdessa. Mukavaa alkanutta viikkoa!