OKK A kauden viimeinen sarjapeli
Julkaistu: 11.03.2019 00.00

Viimeiseen sarjapeliin lähdettiin valoisin mielin tavoitteena voitto, kuten aina . Vastuksena tällä kertaa Pelicans team, joka oli kahden kentällisen voimin tullut vieraaksemme Lahdesta. Pelin loppulukemat 10-1, ensimmäisen erän torjunnat OKK 4 Pelicans 24, tästä näkee jo missä päässä peli pyöri ensimmäisessä erässä, OKK:lle kolme maalia, tykitystä oli mutta vain kolme päätyi maaliin astia. Toisessa erässä Pelicans tuli jo kovemmin mukaan peliin ja torjunnat 18/18, kuitenkin OKK:n saldo toisessa erässä4 maalia ja Pelicans sai tehtyä yhden maalin. Kolmas erä oli taas OKK erän torjuntojen suhde 5/27, maaleja OKK:lle viimeisessä erässä kolme.Meno oli riemukasta, olisiko osansa sillä että maalihanat aukesivat mukavasti