Toimintaohjeet

Oulunkylän Kiekko-kerhon perinteet johtavat vuoteen 1973. OKK on pohjoishelsinkiläinen jääkiekkoseura, jonka toiminta-ajatuksena on lasten ja nuorten kasvun mahdollistaminen jääkiekkoharrastuksen parissa. Tämä tarkoittaa jääkiekon lajitaitojen lisääntymistä sekä monipuolisen liikunnan tukemista, mutta myös terveen itsetunnon kehittymistä, sosiaalisten taitojen ja vastuun oppimista joukkueessa toimittaessa ja liikunnan (jääkiekon) muodostumista elämänmittaiseksi harrastukseksi ja elämäntavaksi.

Oulunkylän Kiekko-Kerho tarjoaa lapsille ja nuorille ympäristön harrastaa jääkiekkoa ja muita lapsille sekä perheille suunnattuja liikuntamuotoja hyvin hoidetussa seurassa vanhempien ja muiden seuran organisaatiossa toimivien aikuisten tuella. Tunnustukseksi laadukkaasta lapsi- ja nuorisotyöstä OKK sai huhtikuussa 1996 pääkaupunkiseudun ensimmäisen jääkiekon Nuori Suomi laatusinetti tunnustuksen, no 7.

OKK teki ensimmäiset kirjalliset toimintaperiaatteensa 1996, joita tarkennettiin 1999. Joulukuussa 2005 suoritettiin seurassa Suomen Jääkiekkoliiton toimesta Ice Hockey Pass –laatuarviointi, josta saadun palautteen perusteella olemme päivittäneet seuran toimintaohjeita. Toimintaohjeet on päivitetty kevään ja syksyn 2006 aikana.

Työryhmässä ovat olleet mukana: Tiina Paasikunnas, Ari Väntsi, Juhani Vitikkala, Heikki Tolvanen, Markku Paunonen, Markku Aalto, Kari Nurminen, Lasse Kivekäs, Else Palacin, Jaana Leinonen ja Inkeri Lyömiö.

Näiden ohjeiden lisäksi OKKn toimintaa määrittelevät seuran säännöt sekä mahdolliset muut hallituksen antamat erilliset ohjeet ja tiedotteet.

Tervetuloa mukaan Oulunkylän Kiekko-kerhon toimintaan.
Oulunkylän Kiekko-Kerhon Hallitus


   
Lisää uutisia
Oulunkylän Kiekko-Kerho
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
 
Ilmoittautuminen
Palautteet
Ilmoittaudu mukaan luistelu- ja kiekkokouluun
Kysely
Leirille ilmoittautuminen
Kategoriat