Pääsiäisturnaus U10
Julkaistu: 18.04.2022 00.00

Pääsiäisturnaus U10

Kiekko-Vantaan U10 Pääsiäisturnaus

Joukkueemme osallistui Kiekko-Vantaan erinomaisesti järjestämään pääsiäisturnaukseen 15.–16.4.

Jokaisen lajin harrastajan muistissa on lapsena pelatut turnaukset, joissa pelien lisäksi keskityttiin oheistoimintaan eli hauskanpitoon pelikaverien kanssa.
Kevätturnauksessa ilmeni heti, että pojat ovat hitsautuneet kauden edetessä hyvin yhteen. Kopissa ei hiljaista hetkeä vietetty ja pelaajat halusivat otteluiden välissä tehdä yhdessä sitä mitä heidän ikäisensä parhaiten taitaa, eli pitää hauskaa. OKK:n kopissa ei syödä sitruunoita.

Pelillisesti halusimme ensi kautta varten hakea kokemusta isolla kentällä pelaamiseen. Ehdimme kevätkiireiden keskellä pelata yhden ison kentän harjoitusottelun sekä pari kertaa harjoitella kenttäpelaajien rooleja.
Ensimmäisessä matsissa jännitys näkyi ja kaveri karkasi 0–5 johtoon, jota sitten aloimme jahtaamaan. Valitettavasti summeri ei taaskaan armoa tuntenut ja peli päättyi 4–5.
Samassa ottelussa pari pelaajaa pääsi kokemaan tuomarin vallan ja saivat ensimmäiset jäähynsä.

Tästä oppineena lähdimme ensimmäisen turnauspäivän toiseen ja viimeiseen otteluun.
Peli sujui, luistin kulki ja kohti toista turnauspäivää lähdettiin voittolukema 5–3 muistissa.

Turnauksen pääpäivä aloitettiin vahvasti ja pelaaminen isolla kentällä lähti sujumaan. Tuloksena pelkkiä voittoja ja turnauksen neljäs sija. Erityisesti sentterien aktiivisuus sekä pakki- pakki syötöt toimivat. Ison kentän tilaa käytettiin ilolla ja tämän pohjan päälle on hyvä lähteä rakentamaan ensi kautta.

Seuran uusimmat

Oulunkylän Kiekko-Kerho ry

Talttakuja 6

00700 Helsinki

puh/what's up. 044 774 0094

okk@okk.fi

www.okk.fi

FB & IG: Oulunkylän Kiekkokerho

y-tunnus 1008234-5