OKK U10 vahva Leijonaliigan avauksessa! OKK U9 jatkoi hienoja otteita omissa peleissä.
Julkaistu: 07.11.2021 00.00

Viikonloppu oli yhtä juhlaa OKK:n junioreilla, kun U9 ja U10 ikäluokat pääsivät jäälle Leijonaliigan peleihin. Aikaisemmin kautensa aloittanut U9 sai vastaansa Viikingit ja Leijonaliigan startissa U10 pelasi IHK:ta vastaan.

Lauantaina OKK U10 aloitti vahvasti oman kautensa. Ensimmäisessä pelissä oli alkuun havaittavissa pientä jännitystä ja alkutahdit maalin tekoon aloittikin IHK White. Nopeasti kuitenkin pelistä saatiin kiinni, tasoitus ja kaksi lisämaalia syntyivät kahden seuraavan vaihdon aikana. Pelin vapautuessa OKK oli selkeästi ottelussa vahvempi, voittaen avausottelun 6-3. Toisessa ottelussa vastaan luisteli IHK Black, joka osoittautui haastavammaksi vastustajaksi, vaikka peliä johdettiin parhaimmillaan jo 4-0. Ottelun viimeiset minuutit oli vahvaa taistelua molemmilta joukkueilta, etenkin maalivahdeilla. Molemmissa päissä nähtiin huippu torjuntoja, joista viimeisillä minuuteilla useita kappaleita molempien joukkueiden yrittäessä lyödä voittomaalia häkkiin. Lopulta ottelu päättyi tasaisen väännön jälkeen 5-5. Tuloksien perusteella OKK U10 osoitti loistavaa kehitystä alkukaudesta, jolloin samoille joukkueille hävittiin harjoitusotteluissa hyvinkin isoin lukemin.

Sunnuntaina OKK U9 jatkoi Leijonaliigan pelejä vierasotteluilla Viikinkejä vastaan. Aamun avausottelussa Viikingit Red:iä vastaan peli oli hieman unista ensimmäisien vaihtojen aikana, kiekot eivät tahtoneet osua lapoihin ja pelipaikat hakivat muotoaan, mutta lopulta peli kuitenkin alkoi sujua. Hyvän alun jälkeen maaleja alkoi syntyä molempiin päihin ja peli kulki hyvin tasaisena alusta loppuun. Viikinkien johtaessa viimeisillä minuuteilla OKK:n hurja loppukiri, pelaajien kannustus, tsemppaus ja tilanteiden luominen ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta ja pisteet jäivät kotihalliin lukemin 4-3. Lopputulos jäi hieman harmittamaan, mutta tästä sisuuntuneina toisessa pelissä ei enää ollut epäselvyyttä voittajasta. Suveneeri esitys toi OKK:lle lopulta voiton Viikingit Bues:ta lukemin 8-1.

Viikonlopun ottelut osoittivat jälleen kerran sen, miten paljon OKK joukkueena on kehittynyt eteenpäin. Tulosta alkaa syntymään valmennuksen hyvien harjoitteiden kautta ja poikien sitoutumisella joukkueen yhteiseen tekemiseen. Yhteiset hetket kentällä, suupielet ylhäällä nauttien jääkiekosta näkyvät tuloksissa ja yhdessä toisiaan tsempaten joukkue pelaa hienosti yhteen. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia pelejä!