OKK U8 tiedottaa
Julkaistu: 28.04.2021 00.00

OKK U8 tiedottaa

OKK U8- joukkueen kausi on saatettu päätökseen. Viimeiset jäät on luisteltu ja vanhempien kevätpalaveri on pidetty. Toukokuun ensimmäisestä päivästä joukkue on virallisesti OKK U9. Joukkue on koronasta huolimatta saanut mukavasti uusia pelaajia ja halukkaita joukkueeseen tulijoita oli jopa enemmän kuin pystyimme ottamaan koronarajoitusten vuoksi, mikä on erittäin harmillista.

Rajoituksista huolimatta joukkue harjoitteli kaudella yli 90 kertaa. Valmennus on painottunut harjoituksissa hyvän perusluistelutaidon saavuttamiseen. Valmentaja kehui poikia kovasti ja oli erityisen ylpeä poikien hyvästä käytöksestä ja kehityksestä kauden aikana.

Joukkuehenki on ollut loistava ja se on näkynyt motivaatiossa, harjoituksiin sitoutumisessa ja ennen kaikkea pelaajien kehityksessä! Hyvä pojat! Tästä on hyvä lähteä seuraavaan kauteen. Ensi kaudella joukkue ilmoittautuu virallisesti leijonaliigaan. Joukkueen valmennus, toimihenkilöt ja ennen kaikkea pelaajat ovat sitoutuneet seuraavaan kauteen ja katseet ovat kaikilla uudessa tavoitteessa: Leijonaliigassa!

Jatkamme hyvää työtä ja taitojen kehittämistä ensi kaudella, entistä motivoituneempina. Koronarajoitusten poistuessa, voi taas tiedustella paikkaa joukkueessa.

OKK U8 TOIVOTTAA KAIKILLE HYVÄÄ KESÄÄ!

Seuran uusimmat

Oulunkylän Kiekko-Kerho ry

Talttakuja 6

00700 Helsinki

puh/what's up. 044 774 0094

okk@okk.fi

www.okk.fi

FB & IG: Oulunkylän Kiekkokerho

y-tunnus 1008234-5