#Seurapaitapäiväkotona
Julkaistu: 25.03.2020 00.00

#Seurapaitapäiväkotona

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima – ja nyt sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Nyt kun emme voi fyysisesti olla toistemme seurassa, pitää meidän löytää luoda uusia keinoja osoittaa yhteenkuuluvuutta. Yksi tällainen keino on tunnustaa oman rakkaan seuran värejä Seurapaitapäivänä – tällä kertaa se tapahtuu vain kotona ja somessa.

– Haluamme tuoda seurapaitapäivällä iloa arkeen. Seurapaidan pukeminen päälle on myös kannanotto oman seurasi puolesta. Samalla voimme yhdessä jakaa tunteen, että emme ole yksin, vaan yhdessä, yhtenä suurena urheiluperheenä. Vaikka koronatilanne erottaakin meidät fyysisesti toisistamme, seuraan kuuluminen yhdistää meitä henkisesti ja auttaa jaksamaan vaikeina aikoina, toteaa Olympiakomitean seuratoimintayksikön johtaja Pekka Nikulainen.

Seurapaitapäivää vietetään tiistaina 31.3.: oman seuran paidan pukeminen on tapa osoittaa yhteisöllisyyttä ja antaa tukea vaikeassa tilanteessa oleville urheiluseuroille. Osallistuminen on helppoa ja turvallista ilman, että kenenkään tarvitsee lähteä väkijoukkojen keskelle - osallistua voi jokainen omassa kodissaan. Seurapaitapäivä elää somessa, kuvien ja tekstien kautta.

#Seurapaitapäiväkotona – näin innostat seurasi jäsenet mukaan!

1. Laita viestiä oman seuran jäsenille verkossa, somessa ja joukkueiden omissa ryhmissä

2. Pyydä jokaista kaivamaan seurapaita kaapista ja pukemaan se päälle tiistaina 31.3.

3. Päivän aikana on monta hyvää hetkeä napata kuva itsestä seuran väreihin sonnustautuneena ja postata se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän

Seuran uusimmat

Oulunkylän Kiekko-Kerho ry

Talttakuja 6

00700 Helsinki

puh/what's up. 044 774 0094

okk@okk.fi

www.okk.fi

FB & IG: Oulunkylän Kiekkokerho

y-tunnus 1008234-5