Jää-Tiikerit 8 OKK 5
Julkaistu: 01.12.2019 00.00

Jää-Tiikerit 8 Okk 5

Tankki hävisi perjantai illan primetime ottelunsa Mäntsälässä erittäin väsyneen pelin jälkeen lukemin 8-5.

Isännät aloittivat maalin teon 2 minuutin kohdalla ja lisäsivät johtoaan 2 maalilla ennenkuin Ogeli tajusi alkaa pelaamaan, Timo Kolehmainen tälläsi vieraidensimmäisen maalin ajassa 16:48 ja täten ensimmäinen erä päätettiin Jää-Tiikereiden 3-1 johdossa.

Toisen erän alkuun kotijoukkue lisäsi johtoaan 4-1 mutta tästä vain 3 minuuttia myöhemmin Roni Saarsola kaventaa lukemiksi 4-2 läpiajon päätteeksi ja Olli Kuusjärvi vain minuutti ja 7 sekuntia myöhemmin lukemiksi 4-3. Hetken näytti jo siltä että ottelu kääntyy Ogelin joukkueelle mutta niin vain isännät mutta edeltävästä alle minuuttia myöhemmin taululla olivat 5-3 lukemat. Tämän jälkeen Tankki pääsi pyörittämään ylivoimaansa ja tämähän tuotti tulosta Ari-Pekka Markkanen laukoo viivasta ja Niko Vitikainen lusikoi kiekon riparista sisään. Jää-Tiikerit tekivät vielä yhden maalin ennen eränloppua ja näin saadaan erä päätökseen 6-4 lukemissa.

Kolmas erä ei juurikaan muuta tarjonnut kuin jäähyjä vieraiden osalta nimittäin 8 minuuttia jäähyjä yhteen erään on liikaa, joten takaa ajo tyssäsi täten täysin. Jää-Tiikerit rokottivat vielä kaksi kertaa, Tankkikin sai kavennettua vielä aivan viime minuuteilla Mikael Bremerin maalilla.

Kuvassa Tankin man of the matc Niko Vitikainen joka tehtaili tehot 1+2 ja liitää täten historiallisessa 4 ottelun pisteputkessa.

Huomen illalla jatketaan pelejä Paloheinän pimenevässä illassa kun Tankki kohtaa KoPon!