IHK - OKK Tankki
Julkaistu: 25.11.2019 00.00

Tankki hävisi eilen Malmin herruuden ratkaisevan pelin erittäin rumin lukemin.

Ottelu sai erittäin hyvän alun nimittäin Roni Tumppila laukoi siniviivalta vieraat 0-1 johtoon ajassa 01:36, mutta tämän jälkeen tapahtui jotain mikä käänsi pelin suunnan selkeästi isännille nimittäin tankki otti ensimmäisen erän alkupuoliskolle peräti 8 minuuttia jäähyjä ja koko erään jopa 12.

Tylsä sanonta ”boksista ei pelejä voiteta” pätesi erittäin hyvin eilisessäkin ottelussa. Isännät rankaisivat kovalla kädellä Tankkia jäähyistä koko ottelun ajan tekemällä 3 ylivoimamaalia. Ottelun tuomaritoimintaa voitiin pitää hienokseen kyseenalaisena, mutta olihan Ogeli erittäin kuriton ja väsynyt koko ottelun ajan tämänkin myös IHK hyödynsi hyvin.

Se siitä siis ei paljoa jäänyt jälkipolville kerrottavaa mutta katseet ovatkin jo viikon tulevissa peleissä nimittäin kyseessä on back to back viikko kun Tankki pelaa ensiksi kotonaan keskiviikkona Jää-Tiikereitä vastaan ja perjantaina Mäntsälässä kyseistä jengiä vastaan, tervetuloa seuraamaan!