OKK Tankki - MST
Julkaistu: 22.10.2019 00.00

Tankki 6 MST 7

Tankki häviää keskiviikon myöhäisillan kamppailun Myyrmäen herroille.

Ottelun alkuun Tankki pääsi heti kokeilemaan ylivoimaansa mutta aivan karmivalla tuloksella MST iskee alle minuuttiin alivoimalla kaksi maalia. Hetkeä myöhemmin kuitenkin isäntien ylivoima tuottaa tulosta ja ajassa 04:46 Niklas Vaarna kaventaa kauden ensimmäisellä maalilaan lukemat 1-2.

Tästä viisi minuuttia myöhemmin MST iskee jälleen alle minuuttiin kaksi osumaa isäntien isoista virheistä ja lukemat taululla täten 1-4

Ajassa 11:26 Tankki sortuu jäähyilyyn ja vieraat lyövät ajassa 11:53 lukemat jo 1-5.

Tämän jälkeen laukauksia tulee tasaisesti molempiin päihin ja aikaajoin näytti jopa siltä että isännät heräävät pikkuhiljaa taistelemaan pisteistä jonka seurauksena Roope Raekumpu iskee ensinmäisellä tankki maalillaan hienon läpiajo suorituksen päätteeksi lukemat 2-5 ja näin ensimmäinen erä saadaan päätökseen.

Toisen erän alku ei ole päätä huimaavaa kiekkoa sillä kirjaimellisesti peli ajelehti päästä päähän.

Ajassa 30 ja tasan myöskin ensimmäisellä Tankki maalillaan ensimmäistä otteluaan pelaava Jesse Hakkarainen laukoo läpiajosta lukemat 3-5! Tähän heti perään alle minuuttia myöhemmin Roni Saarsola kaventaa lukemat jo 4-5!

Tankki rupesi saamaan entistä enemmän otetta pelistä ja sen seurauksena peliväline pysyi miltei koko ajan vieraiden puollustusalueella mutta tässä vaiheessa kuitenkin tuloksetta, kuitenkin ajassa 38:42 joukkueen kapteeni Ville ”härski” Hartikainen laukoo pitkän pyörityksen päätteeksi pelin tasoihin ja toiselle erätauolle mennään lukemissa 5-5.

Kolmas erä alkoi karmivasti isänniltä ja pienestä omanpään virheestä vieraat menevät johtoon ajassa 41:13.

Tankki ei kuitenkaan ollut luovuttamassa vaan jatkoi rummutusta armottomalla tahdilla ja tällä kertaa se palkittiin sillä jälleen veljeksistä toinen osapuoli Robin Saarsola tasoittaa pelin jälleen ja näin lukemat taululla näyttivät 6-6.

Tämän jälkeen peli jatkui erittäin rikkonaisena jäähyjä jaeltiin molemmille joukkueille miltei vuoron perään ja vierailtakin jopa kaksi pelaajaa saivat 10 minuutin käytösrangaistukset, kuitenkin yksi kyseenalainen jäähy aiheuttaa tankille alivoiman ja miltei samantien aloituksesta vieraat laukovat itsensä johtoon lukemiin 6-7. Isännät ottavat vielä ajassa 58:29 yhden rangaistuksen jonka seurauksena takaa-ajo pysähtyi siihen ja Tankki häviää tiukkaakin tiukemman ottelun

Tankin puolelta parhaaksi pelaajaksi valittiin Roope Raekumpu hienojen yksisuoritustensa perusteella.

Tankki pelaa seuraavan kerran vieraissa kun vastaan asettuu toinen sarjanousija Kiekko-Tiikerit Salmisaaresta!