OKK miehet, 2 divari

OKK - Haki

Malmi

Revanssin haku HAKISTA!!

Eilisen kirvelevän tappion kokenut joukkue oli käsitellyt asian keskuudessaan. Henki oli sellainen jengin sisällä että tänään HAKI kaatuu.

Joukkue oli hiukan kokenut muutoksia edellisen illan pelistä. Ns.uutta verta oli otettu kehään. 1 erä mentiin tasaisissa merkeissä. Erätauolle mentiin Ogelin johtaessa 1-0. Jengin sisällä tiedettiin että HAKI tulee kova 2 erään ja janoavat maalia. Välttääkseen tulevat karsinnat HAKIN olisi kaadettava ehdottomasti meidät ja kairattava pisteet Nummelaan, että toive karsintojen välttämisestä olisi yleensä mahdollista. 2 erän alussa Haki tulikin tasoihin mutta kuitti tuli Ogelilta melkein heti perään ylivoimalla. 2 erässä molemmat teki vielä maalit mieheen, jotenka 2 erän jälkeen peli Ogelille 3-2. Koutsi Kena Salonen piiskasi omiinsa uskoa, että nyt on se paikka milloin pisteet jää malmille omaa peliä...omaa peliä!! 3 erä alkoi tunnustelevasti. HAKI painoi päälle ja Ogelin äijät uhrautui ja taisteli joka kiekosta. Ilya Apasov venyi uskomattomiin torjuntoihin..seisoi melkein päällään kiekon edessä. Ogeli 4-2 johtoon ajassa 47.06 Iiro Leppäsen maalilla..kapellimestareina Vilkki ja Kemppainen. HAKI tuli YV maalilla maalin päähän ajassa 57.42 mutta sitten tuli törinää pyttyyn kun Ogeli lisäsi kaasua ja takoi puoleentoista minuuttiin 2 kaappia ja HAKI oli lyöty. Juhlat olivat valmiina alkamaan ensimmäisen voiton kunniaksi rautaliigassa. Pelejä tahkottiin 23 ennen kuin joukkue sai palkintonsa uurastavasta työstään. Vielä olisi 3 sarjapeliä jäljellä ja sen jälkeen karsinnat odottavat joukkuetta. Näillä näkymin saamme vielä tahkota karsinnoissa HAKIN kanssa uudestaan kauden aikana.