Äänestä meidän valmentajaa!
Julkaistu: 04.10.2018 00.00

Äänestä meidän valmentajaa!


Valmentajamme Henri Hämäläinen on ehdolla Vuoden Vapaaehtoiseksi.

Vapaaehtoistoiminta on ollut tärkeässä roolissa Henrin elämässä siitä lähtien kun hän nuorena poikana yli 25 vuotta sitten lähti mukaan vapaapalokuntatoimintaan (Oitbacka FBK-VPK). Hän on edelleen aktiivinen ja ylpeä vapaapalokuntalainen.

Vuonna 2016 Henrillä todettiin krooninen leukemia. Alun vakavien komplikaatioiden jälkeen hän tuli mukaan Suomen Syöpäpotilaat ry:n verkostotoimintaan vertaisena. Nopeassa tahdissa hänestä tuli potilasaktiivimme, joka on mukana ideoimassa uusia toimintamuotoja, osallistuu KML-potilaiden edustajana kansainvälisen potilasjärjestön kokouksiin ja välittää tietoa eteenpäin kotimaisessa verkostossa.

Henri on myös antanut kasvonsa ja oman tarinansa Minä, syöpä ja työ -hankkeen ajamille asioille – sille, että syöpää sairastavanakin on mahdollista jatkaa työelämässä. Hän on ollut puhujana vertaistapahtumassa, kuvannut ja editoinut videon koulutuskäyttöä varten ja on tulossa syksyn mittaan mukaan niin työterveyshuollon koulutustilaisuuksiin kuin työelämähankkeen Hyvänlaatuinen työ -seminaariin.

Henri on loistava esimerkki siitä, että syöpään sairastunut on ihminen, jolla on elämässään kaikenlaista: perhe, työ, vapaaehtoistyö, urheilu – ja se syöpä. Kaiken tämän mahduttaminen elämään vaatii yhdistelykykyä ja sitä Henriltä löytyy. Tästä todistaa hänen kolmas vapaaehtoisuuden areenansa oman pojan jääkiekkojoukkueen valmentajana.

Lisää Henristä: https://syopajatyo.fi/henri-hamalainen-vuoden-vapa...

Äänestä Henriä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Pub...

Seuran uusimmat

Oulunkylän Kiekko-Kerho ry

Talttakuja 6

00700 Helsinki

puh/what's up. 044 774 0094

okk@okk.fi

www.okk.fi

FB & IG: Oulunkylän Kiekkokerho

y-tunnus 1008234-5