Okk - Jää-Tiikerit
Julkaistu: 28.11.2019 00.00

Okk ottaa back to back viikon ensimmäisen kiinnityksen kun se kaataa Mäntsälän Jää-Tiikerit lukemin 8-4!

Vieraat aloittivat ottelun hieman paremmin kuin isännät kun he karkasivat 14 minuutin kohdalla 2-0 johtoon, Ogeli kavensi vielä kuitenkin muutamaa minuuttia ennen erän loppua Roni Tumppilan maalilla 1-2.

Tankki pääsi aloittamaan toisen erän ylivoimalla, mutta tuloksetta tämäpä ei menoa haitannut sillä ajassa 22:27 pelin tasoittaa kauden ensimmäisellä osumallaan Tero Kankkonen, vieraat laukoivat kuitenkin vajaat 5 minuuttia myöhemmin itsensä vielä 3-2 johtoon. Ajassa 28:47 vieraiden karmaisevan pakki-pakki syötön seurauksena Niko Vitikainen oli erittäin hyvin hereillä ja katkaisi tämän syötön ja läpiajon päätteeksi laukoo millin tarkasti kiekon ns. ”alaläskiin” tasottaen täten pelin 3-3. Tankki pääsi harjoittelemaan alivoimaa loppuerästä ja se tuotti tulosta nimittäin 6 minuuttia jäähyjä ja kaksi alivoimamaalia tekijöinä alivoiman erikoismies Mikael Bremer sekä kukas muukaan kuin Roni Tumppila illan toisellaan.

Kolmatta erää keretään pelata vain puolitoista minuuttia, kun Robin Saarsola laukoo isännät jo 6-3 johtoon, tästä vain 24 sekuntia myöhemmin Roni Tumppila laukoo illan kolmannellaan ylivoimakuvion päätteeksi lukemiksi jo 7-3, vieraat kavensivat vielä 7-4 pelin mutta selkäranka tuntui silti katkenneen heidän osaltaan. Lukemia kaunisteli vielä neljännellä osumallaan Tumppila joka on laukonut viimeiseen kolmeen otteluun peräti 11 maalia!

kuvassa Tankin man of the match Robin Saarsola joka teki tehot 1+4 eiliseen otteluun!

Huomenna Tankki lähtee hakemaan Mäntsälästä kahta sarjapistettä Jää-Tiikereiltä alkaen klo 18:50!